Nedelja mode u Parizu uvek je donosila inovativne i neočekivane performase i projekte, ali teško da je iko bio spreman za ono što se odigralo pred okupljenima na reviji Coperni, a što je neverovatno odjeknulo na mrežama odmah potom. 

Glavni akter bila je lepa manekenka i zvanično najlepša žena sveta - Bela Hadid, koja je na pistu izašla u minijaturom vešu, dok je grudi sakrila rukom, a potom su na nju tri muškarca bukvalno naprskala haljinu sprejom. Sve ih je predvodio dr Manel Tores, generalni direktor Fabrican Ltd.

- Želeli smo da ovaj trenutak posvetimo dr Toresu, jer toliko poštujemo ono što on radi, rekao je za Vogue ko-kreativni direktor brenda Arnaud Vailant.

- Osećali smo da je apsolutno neophodno da on vodi nastup – nama, to čini iskustvo još magičnijim.

Bela Hadid pojavila se u naprskanj haljini na Nedelji mode.
Instagram 

Naime, Bela je mirno stajala dok su je dva muškarca prskala nečim što deluje kao najobičnija boja. Međutim, malo nakon što se "farba" osušila, prišla je devojka koja je laganim pokretima odvojila slojeve i oblikovala ih rukama i makazama. Efekat je bio fantastičan, a Bela ne nakon toga prošetala u izazovnoj kreaciji koja je sve oduševila.

Malo je reći da je ovaj eksperiment za manje od 24 časa postao viralan na mrežama, a mnogi su komentarisali da je "budućnost konačno stigla", te da je jasno da ćemo veoma brzo moći i sami da kreiramo "jednom bočicom spreja" odeću kakvu želimo.

Ipak, bilo je i onih koji su negodovali i koji su prokomentarisali da "nema potrebe za ovakvim vulgranostima", i zapitali se "dokle će najveći modni hit biti gole žene". 

Šta vi kažete? Da li biste ovako nešto ponele na sebi? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!