Slavne ličnosti uglavnom se smatraju nekakvim "savršenim bićima" koja su prosto rođena bez ijedne mane, ili anomalije. Oni nemaju proširene pore, ožiljke, celulit, strije, retku kosu... a svaki pedalj njihovog tela kao da su stvorili bogovi.

Međutim, istina je da su na kraju dana i oni, baš kao i svi, samo od krvi i mesa, te da i te kako pate od boljki "običnih" ljudi. Zapravo, i među poznatim imenima ima onih koji se izdvajaju po tome što su možda rođeni sa određenim abnormalnostima.

Toga se ne stide, naprotiv, a pojedinci ih čak i ističu ne bi li pokazali svetu da ovako nešto nije ono zbog čega bi iko trebalo da se stidi, a u nastavku pogledajte ko je sve od zvezda imao prst više, ili pak spojene, a ko se rodio sa repom.

Ešton Kučer ima spojene prste

Verovali ili ne, ali i slavni lepotan Ešton Kučer ima spojene prste na nozi što je glumac čak i pokazao u određenim emisijama. 

- Imam spojene nožne prste... Blago su isprepleteni. Kada je sve ostalo ovako lepo, nešto mora da se zabrlja! - skromno je izjavio Kučer jednom prilikom.

Hari Stajls ima 4 bradavice

Miljenik žena rođen je sa 4 bradavice, ali mu to nikada nije pravilo problem, niti je želeo da ih ukloni. Ovo stanje zove se politelija i relativno se često dešava.

Dženifer Garner ima izdeformisan mali prst

Pažljiviji pogled na Garnerova stopala pokazuje da glumici mali prst preklapa druge. Stanje, koje se naziva brahimetatarzija, može izazvati bol ili nelagodnost u nekim slučajevima,  zbog čega se pojedinci odlučuju za operaciju kako bi rešili problem. 

Keša se rodila sa repom

Keša se rodila sa repom.
DIGGZY/JP / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Keša se rodila sa repom koji joj je odstranjen u detinjstvu. Prema rečima pevačice, njen rep je bio dugačak otprilike centimetar. Ona danas žali što su joj lekari "ukrali" dodatni deo tela.

Karolina Kurkova nema pupak

Čak i Victoria's Secret anđeli imaju "mane". Češka manekenka ne može da sakrije da joj nedostaje pupak jer se najčešće slika u bikiniju, ali fotošop ponekad priskoči u pomoć. "Operisala je pupak kada je bila beba", objasnio je njen predstavnik za Daily News 2008.

Kejt Bosvort ima različitu boju očiju

Lepotica ima potpuno drugačiju boju očiju što je godinama zbunjivalo kako ljude, tako i kasting direktore. Mnogi su mislili da nosi sočiva, međutim ispostavilo se da Kejt pati od heterohromije koja pogađa manje od 1 odsto ljudi na planeti. Iako na velikom platnu producenti i režiseri insistiraju da Bosvort nosi sočiva kako bi joj oči bile iste boje, na crvenom tepihu se jasno vidi njen nestvaran pogled.

Gema Arterton je rođena sa 12 prstiju

A kad smo kod prstiju koji nedostaju, najveće iznenađenje je svakako glumica Gema Arterton, koja je rođena sa polidaktilijom, poznatom kao "dodatni prsti". U njenom slučaju, imala je dodatni prst na svakoj ruci, što je rezultiralo njihovim ukupnim brojem - 12. Glumici je uklonjen višak prstiju kada je bila beba, ali još uvek ima sitne ožiljke na rukama, tik pored malih prstiju, gde je nekada bio višak. 

Endi Garsija je rođen sa nerazvijenim sijamskim blizancem

Zvezda kultnog filma "Kum" kao i brojnih drugih ostvarenja zaista ima neverovatnu priču kada je reč o uklanjanju delova tela. Naime, postoji priča da je Garsija rođen sa sijamskim blizancem veličine teniske loptice koji se nalazio na njegovom ramenu. S obzirom da je blizanac bio "parazit", odnosno vrsta tumora, lekari su ga uklonili. 

Glumac na ramenu nosi ožiljak, zbog kojeg nikada ne igra scene bez majice. Međutim, uprkos ovim izuzetno upornim glasinama, Endi nikada nije komentarisao navodnog blizanca i nema stvarnih dokaza da je ikada postojao.

Elizabet Tejlor je imala 2 para trepavica

"Deformitet" Elizabet Tejlor je verovatno jedan od onih za koji bi se retko koja žena bunila. Naime, slavna glumica rođena je sa distihijazom, retkom genetskom mutacijom zbog koje osobe imaju dva para trepavica. Elizabet zbog ovoga nikada nije morala da nosi maskaru. 

Međutim, šalu na stranu, ovo stanje nimalo nije bezopasno. Kod nekih osoba dešava se da trepavice rastu u unutrašnjost oka, što može da ošteti rožnjaču.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!