Nakon što je prošao kroz pakleni razvod i sudske sporove sa Amber Herd, Džoni Dep ponovo je srećan u ljubavi.

Kako piše Page Six, glumac je u vezi sa advokaticom Džoel Rič, koja ga je zastupala u tužbi za klevetu protiv tabloida "The Sun". Džoel, koja živi u Londonu, živi odvojeno od muža i u procesu je razvoda.

Džoni Dep i Džoel Rič su u vezi.
SL / Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prema novinama "Us Weekly", Rič je bila velika podrška Džoniju tokom suđenja za klevetu protiv Amber Herd. Majka dvoje dece sedela je u sudnici i slavila njegovu pobedu u junu kada je doneta odluka da Amber mora da mu isplati 10,35 miliona dolara.

"Nije imala profesionalnu obavezu da bude tamo", rekao je izvor. On je dodao da su se Dep i Rič diskretno upoznali u hotelu na početku svoje romanse.

Nije poznato kada su započeli vezu, a glumac još nije komentarisao ove navode.

Inače, Džoni se tokom procesa protiv Amber povezivao sa svojom advokaticom Kamilom Vaskez. Osvojila je brojne glumčeve obožavatelje jer je tokom ispitivanja u sudnici razotkrila laži njegove bivše supruge.

Džoni se povezivao sa svojom advokaticom Kamilom Vaskez
KEVIN LAMARQUE / AFP / Profimedia 

Počele su glasine da je Vaskez u vezi sa Depom, o čemu ju je novinar TMZ-a pitao nakon što je napustila sudnicu Ferfaksa. „Ljudi žele da znaju da li ste u vezi sa Džonijem Depom? Vest o ovome preplavila je internet. Možete li to pojasniti, da ili ne?“, upitao ju je.

Advokatica je odbila da odgovori, ali je počela da se smeje i pomerila kosu u stranu i mahnula gomili okupljenih obožavalaca. Kasnije je objasnila da su ona i ceo pravni tim bliski sa Depom i da je on njen klijent i prijatelj skoro pet godina.

„To je takođe neetička optužba. To je seksistički. To je tužno i razočaravajuće, ali u isto vreme, to nekako dolazi sa teritorijom. Ne mogu reći da sam iznenađena“, rekla je Kamila.

Još fotografija Džonija Depa sa suđenja pogledajte u galeriji.

Youtube, BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia Fotografije Džonija Depa sa suđenja protiv Amber Herd.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!