Sahrana Elizabete II otpočela u Vestminterskoj opatiji, u kojoj se kraljica krunisala i udala za princa Filipa.

Preko 2000 zvanica oprostiće se od upokojene kraljice, a na sahranu je stigla  u društvu dece. Kejt je došla sa sinom, princom Džordžom i princezom Šarlot, bila je veoma elegantna, odevena u skladu sa tužnom prilikom.

Kejt Midlton nosila je luksuznu kaput-haljinu A kroja sa širokim pliseom u donjem delu, kao i klasične salonke u crnoj boji.

Kejt Midlton je nosila i crni fascinator sa takozvanim "velom žalosti", za koji je saopšteno da će ga nositi sve članice kraljevske porodice. Reč je o crnoj mrežici koja označava da osoba koja ga nosi tuguje.

kejt midlton stigla na sahranu kraljice elizabete II sa decom
Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kejt je odala kraljici počast time što je ponela bisernu ogrlicu u tri niza koja je bila deo lične Elizabetine kolekcije. Tome jedodala i minđuše sa dijamantima i biserima koje su nekada pripadale princezi Dajani. 

Za razliku od princeze od Velsa, Megan Markl stajala je distancirana od svih čanova karaljevske porodice, a mnogi su komentarisali da su Kejt i Megan izgledala identično.

megan markl na sahrani kraljice elizabete
Andrew Milligan / PA Images / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!