Do nastavka jedne od najpopularnijih domaćih krimi serija odbrojavamo sitno! Sa nestrpljenjem smo čekali i konačno, za samo četiri dana, u subotu, 10. oktobra na Superstar TV kanalu počinje druga sezona serije „Državni službenik“. 

Prvi deo serije završio se pre nekih godinu i po dana, ali još uvek nije kasno da se podsetimo priče i ponovo odgledamo celu sezonu u okviru Superstar paketa mts video kluba. Do subote je preostalo taman dovoljno vremena za bindžovanje 12 epizoda u kojima je vešto prikazana isprepletana mreža likova, kao i zapleti i drama koja prati živote savremenih agenata i njihov rad u tajnoj službi u složenim geopolitičkim okolnostima.

Nekadašnji šef službe sada igra svoju igru
Wanted Nekadašnji šef službe sada igra svoju igru

Na kraju prve sezone glavni lik, agent Lazar, otkrio je da je njegov brak zapravo bio lažan i napušta Službu. Zato će se u nastavku on suočiti sa sopstvenim demonima i brojnim promenama koje je u njemu pokrenula ženina izdaja. Priča se u novoj sezoni upravo i nastavlja nekoliko meseci nakon završetka prethodne. Akcenat je sada stavljan na sajber-kriminal i uticaj društvenih mreža na javno mnjenje, a sve to u širem političkom kontekstu.

Više nego ubedljiva gluma Žarka Lauševića i Nenada Jezdića prikazuje spregu između bezbednosnih struktura i kriminala
Wanted Više nego ubedljiva gluma Žarka Lauševića i Nenada Jezdića prikazuje spregu između bezbednosnih struktura i kriminala

U drugoj sezoni pojavljuju se i novi likovi. Upoznaćemo bivše, sada penzionisane agente tajne službe, koje igraju Aljoša Vučković, Tanasije Uzunović i Irfan Mensur, a čija deca su sada na pozicijama agenata, a tu su i inspektor Nebojša, kojeg igra Petar Benčina, kao i Stefan, uspešan IT stručnjak, koga tumači Nikola Rakočević.

Mnogi se pitaju da li Služba stvarno funkcioniše ovako
Wanted Mnogi se pitaju da li Služba stvarno funkcioniše ovako

Od ovog, pa svakog narednog vikenda od 21 čas pratićemo uzbudljive akcije, neočekivane preokrete i obaveštajne intrige bezbednosne službe premijerno na Superstar TV kanalu, a nedelju dana kasnije i reprizno na TV Pink.