Gven Stefani danas ima 52 godine i dani njene najveće slave su davno iza nje, ali broj njenih obožavatelja se ne smanjuje. Nekada platinasta lepotica koja je bila ikona grunge scene 1990-ih danas je neprepoznatljiva.

Podsetimo, Gven je na scenu izašla kao pevačica grupe 'No Doubt' pre trideset godina, a tada je bila mlada, platinasta plavuša izražajnih očiju i vitkog tela. Prirodna i neobična, Gven je osvojila srca obožavalaca širom sveta, ali danas je samo bleda senka lepotice iz tih dana. Naime, Gven se loše nosi sa starenjem i stalno se trudi da održi mladalački izgled, a to je dovodi do natečenog efekta lica koje čini da izgleda neprepoznatljivo.

Gven Stefani danas ne liči na sebe.
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

Njeno nedavno pojavljivanje u emisiji Seta Mejersa šokiralo je fanove jer su mnogi jedva prepoznali Gven. Njeno lice je oteklo i izgubilo prepoznatljive konture od čestih poseta plastičnim hirurgima i injekcijama botoksa.

U emisiji je predstavila svoju novu kozmetičku liniju i progovorila o svom angažmanu u emisiji "The Voice" čiji je član žirija, ali je malo ko mogao da zadrži pažnju na njenim rečima kada je njen izgled ukrao svu pažnju. Na Jutjub kanalu gde je objavljen snimak gostovanja odmah su se nizali osuđujući komentari.

'Bila je prava prirodna lepotica, zašto joj je ovo trebalo', 'Kakva šteta', 'Neprepoznatljiva je', 'Bila mi je inspiracija 90-ih, žalosno', samo su neki od komentara razočaranih fanova kojima nije šta Gven radi sa svojim izgledom. Nažalost, ona nije jedina poznata dama koja je pala u ruke botoksa i plastične hirurgije, pa pokvarila svoju fizionomiju.

Gven Stefani nekada.
Youtube 

I dok kritike pljušte na račun njenog izgleda, pevačica nikada nije bila srećnija nego sada u svojoj 6. deceniji života. Pre godinu dana udala se za Blejka Šeltona posle šestogodišnje veze. Uz njega, Gven odgaja i svoju decu, a izbacivanje novih muzičkih hitova joj nije prioritet.

Gven se udala za Blejka Šeltona.
Instagram 

Više fotografija ove muzičke dive pronađite u našoj galeriji.

Youtube, Instagram Gven Stefani nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!