Kako stvari stoje, izgleda da princ Vilijam u prošlosti nije imao isti "ukus" kada su devojke u pitanju. Naime, poslednjih dana, sve više detalja iz njegove mladosti procurilo je u javnost, a sada su se pojavili navodi da je u mlađim danima četovao sa poznatom pevačicom Britni Spirs.

Princ Vilijam pisao je Brinti Spirs.
Shutterstock 

Naime, Britni Spirs je uživala u onlajn romansi sa princom Vilijamom u vreme dok je osvajala muzičku scenu, ali čini se da joj poruke nikada nisu predstavljale ništa. Pevačica je ranije razmenjivala mejlove sa najstarijim sinom kralja Čarlsa, početkom 2000-ih.

Ona je 2002. godine rekla voditelju britanske TV emisije Franku Skineru o njihovom prijateljstvu. Britni, koja je tada imala 20 godina, rekla je:

"Malo smo razmenjivali mejlove i trebalo je da dođe negde da me vidi, ali nije uspeo", rekla je pevačica.

Voditelj ju je potom upitao: "Oduševio vas je princ Vilijam?"

"Da", kratko je odgovorila.

U to vreme, The Sun je izvestio da je princ umesto da se nađe sa Britni odlučio da ode u lov na lisice.

U međuvremenu, kraljevski biograf Kristofer Andersen je ranije podelio detalje Britni i Vilijamovog onlajn ćaskanja. U svojoj knjizi "Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harrz and Meghan", ispričao je kako su "u mladosti su želeli da se upoznaju". Napisao je:

"Možda je bilo telefonskih razgovora, ali se ne sećam da su ikada uspeli da se sastanu tokom tog perioda. Oboje su u to vreme bili singl, a Britni je nastavila da izlazi sa pop zvezdom Džastinom Timberlejkom."

Britni i Džastin su bili u vezi nakon što joj je prisao princ Vilijam.
Shutterstock 

Vilijam je u međuvremenu upoznao Kejt Midlton, sada vojvotkinju od Kembridža, 2003. godine. Par se venčao u aprilu 2011. Venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton održano je u Vestminsterskoj opatiji, sa 1.900 gostiju.

Na njihovoj svadbi bilo je dosta poznatih ličnosti, kao što su Bekamovi, ser Elton Džon, ali ne i Britni Spirs koja je u to vreme, nakon nervnog sloma 2007. godine, bila pod punim starateljstvom svoga oca.

Venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton održano je u Vestminsterskoj opatiji, sa 1.900 gostiju.
Zeng Yi / Zuma Press / Profimedia 

Podsetimo, Vilijamova baka kraljica Elizabeta II preminula je prošle nedelje u 96. godini. Kejt i Vilijam su usvojili nove titule nakon smrti monarha sa najdužim stažom, dok je princ Vilijam u emotivnoj izjavi pohvalio kraljicu za 20 godina podrške koju je dala njegovoj supruzi Kejt Midlton.

Mike Egerton / PA Images / Profimedia, CHRISTIAN CHARISIUS / AFP / Profimedia Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali su se na fakultetu, a spojila su ih ista interesovanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!