Iako su poznati kao jedan od najskladnijih slavnih parova, čini se da su Žizel Bundšen i Tom Brejdi odlučili da stave tačku svoj brak.

Glasine su se pojavile pre nekoliko dana, a navodno im je prethodila velika svađa koja je izbila u njihovom porodičnom gnezdu oko njegove karijere, odnosno njenog nastavka, iako je rekao da odlazi u penziju.

Nakon svađe, Žizel je napustila njihovu porodičnu kuću u Tampi i otputovala u Kostariku nakon niza žestokih svađa. Kada se vratila, nije viđena da se vraća u porodičnu vilu. Čini se da je razlog Brejdijeva odluka da nastavi da igra za Nacionalnu fudbalsku ligu.

„Tom se i dalje nada da se mogu pomiriti. Žizel mu je već govorila da ga napušta i uvek bi se pomirili kada bi se ona ohladila." Veruje se da će Žizel ostati da živi u Majamiju.

„Dogovorili su se da će se povući da bi se fokusirao na porodicu, a onda se predomislio“, rekao je izvor. „Bilo je problema u braku zbog njegove odluke da se povuče. Žizel je uvek bila ta koja je sa decom", dodao je drugi izvor.

A sada kada se saznalo da bivša brazilska manekenka neće biti na tribinama na prvoj utakmici svog supruga po izlasku iz penzije od 40 dana, glasine su postale još glasnije.

U prvoj utakmici sezone, Brejdi će sa timom igrati protiv Dalas Kaubojsa i dok će ga bodriti horda pomahnitalih navijača, najvažnija podrška će izostati.

Žizel Bundšen i Tom Brejdi na utakmici.
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

"Kada je Žizel sa decom u publici, to je uvek velika stvar za nas", rekli su iz kluba, ali izgleda da manekenki to ništa ne znači kada je u pitanju potencijalno uništenje njene porodice.

Podsetimo, 2006. godine manekenka je upoznala svog sadašnjeg supruga Toma Brejdija. Venčali su se 26. februara 2009. godine na skromnoj ceremoniji u Kaliforniji, a u aprilu iste godine priredili su još jednu ceremoniju na Kostariki. Ostaje da se vidi da li će par pronaći način da se pomiri. 

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Žizel Bundšen je 2006. godine upoznala svog sadašnjeg supruga Toma Brejdija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!