Tiha patnja mnogih žena, holivudski glumac Tom Kruz izgleda bolje nego ikad pre, a tome svedoče i njegove fotografije koje su nastale na aerodromu u Velikoj Britaniji. Što se tiče Tomovog izgleda, još prošle godine mnogi su se pitali šta se dogodilo s njegovim licem i kako je moguće da izgleda tako mladoliko, a njegova menadžerka je otkrila i da je glumac opterećen svojim izgledom, te da se neprestano ogleda.

Već nekoliko puta je dobijao prekore fanova da izgleda otečeno, te da preteruje sa ubrizgavanjem botoksa u lice. Tada je izazivao gađenje javnosti, a o njegovom izgledu pričali su i stručnjaci u domenu estetske hirurgije.

Tom Kruz stavlja ptičiji izmet.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Čini se da je Tom preterao s inekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je vrhunska estetska hirurginja Nila Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvezde.

S njom se složio i hirurg Ros Peri, koji sugeriše da bi Tomov, prema mnogima uznemirujući izgled mogao biti rezultat kombinacije viška kilograma i prečestih odlazaka na tretmane.

Ipak, Tom Kruz je negirao da se podvrgao estetskim zahvatima, pa otkrio tajnu njegovog mladolikog izgleda. Naime, on je priznao da koristi veoma nesvakidašnju metodu - ptičiji izmet.

Izvor blizak glumcu otkrio je da njegova koža nikada bolje nije izgledala, a sve zahvaljujući skupom tretmanu. Ova metoda uključuje mešanje izmeta slavuja sa pirinčanim mekinjama i vodom, a smesa se nanosi na lice kao maska.

Tom Kruz koristi ptičiji izmet.
Young Ho / ddp USA / Profimedia 

"Tom se ne bavi botoksom ili operacijama, ali posvećuje veliku pažnju svim novim prirodnim tretmanima. Nedavno je počeo da eksperimentiše sa tretmanom ptičijeg izmeta, tačnije slavuja, a to mu je preporučio holivudski prijatelj i rezultati su bili fantastični", rekao je izvor.

Prema njegovim rečima, Tom ne veruje u plastičnu hirurgiju i misli da je ovo bolja alternativa.

"Tom ne smatra da je maska od ptičijeg izgleda čudan tretman. Zapravo, on ističe da postoje mnogo luđi i neobičniji hirovi i metode." 

Nije Kruz jedini koji pribegava ovom metodu. Među poznatim ličnostima za koje se veruje da su obožavatelji ovog tretmana izmeta su Dejvid i Viktorija Bekam, koji su nekada bili dobri prijatelji sa Kruzom.

Jannie Nikola Photography/Mega / The Mega Agency / Profimedia, NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia Slavni glumac nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!