Ubrzo nakon što se pročulo da je raskinuo dugogodišnju vezu sa Kamilom Morone, Leonardo Dikaprio je ponovo u fokusu zbog svog ljubavnog života.

Leonardo je sa Morone raskinuo nakon višegodišnje veze, a navodno je i nju stigla "kletva", odnosno, obistinilo se ono što su mnogi prognozirali - kada napuni 25 postaće bivša jer glumac ne izlazi sa devojkama koje su starije.

Leonardo je raskinuo sa devojkom jer je napunila 25.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon navoda da mu je srce ukrala Marija Beregova, kako se sada šuška izgleda da je „bacio oko" na mladu manekenku i prijateljicu Điđi Hadid. Prema natpisima stranih medija, oni već uveliko izlaze i provode se zajedno, ali ona nikako da pokazuje interesovanje za njega.

Gleda ga, kažu, samo kao prijatelja, iako bi on svakako nešto više.

- Leo je fokusiran na Điđi, ali ona za sada nije pokazala interesovanje za njega. Oni su prijatelji i Điđi ne želi ništa romantično sa njim -tvrdi insajder za „Daily Mail", dok „InTouch" nastavlja o dinamici njihovog već postojećeg odnosa.

Leonardo je bacio oko na Điđi Hadid.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Poznaju se nekoliko godina, izvesna privlačnost svakako postoji. Ona je baš njegov tip, veoma je lepa, skromna - dodao je drugi izvor, bruje tamošnji mediji, napominjući da drugarstvo sada „neće podizati na viši nivo" iako se Leo nimalo ne bi bunio.

Podsetimo, Điđi i Leonardo se već izvesno vreme kreću u sličnim krugovima. Jednom prilikom su ozbiljno i partijali zajedno s Kendal Džener i Belom Hadid, manekenkinom poznatom sestrom. Više fotografija manekenke na koju je Leo bacio oko pogledajte u nastavku:

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram Điđi Hadid danas je jedna od najpopularnijih manekenki iako joj je, po mišljenju mnogih, majka kupila karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!