Jedna od najpoznatijih jutjuberki na svetu, holandska šminkerka i internet zvezda Niki de Džeger (28), poznatija kao jutjubeka Nikkie Tutorials, se udala za svog dugogodišnjeg verenika.

„Mr. i Mrs. Tutorials. Jedva čekam da vam sledeće nedelje pokažem ceo video s ceremonije“, napisala je Niki.

Popularna jutjuberka je pre dve godine javno, u videu na Jutjubu, priznala svoju najveću tajnu - da je transrodna.

„Danas ću s vama da podelim nešto što sam oduvek htela, ali pod mojim okolnostima. Čini se da mi je ta prilika bila oduzeta, zato vraćam svoju moć. Nova je 2020. i želim da započnem ovu godinu s istinom. Ne mogu da verujem da ovo govorim. Rodila sam se u pogrešnom telu“, započela je Niki u videu koji je pregledan preko 38 miliona puta.

„Snimati ovaj video s jedne je strane zastrašujući, a opet tako oslobađajući osećaj. Da, ja sam transrodna osoba, ali na kraju dana ja sam samo ja, kao što ste i vi – vi. Svi mi treba da živimo sopstvene živote bez ikakvih restrikcija. Ovim želim da inspirišem sve mlade ljude širom sveta da učine isto, da žive živote onako kako to zaista i zaslužuju. Vodim svoje bitke svaki dan i znam da vas ima. Ovom svetu smo potrebni! Treba da čujemo i razumemo jedni druge. Bez obzira na težinu, boju kose, kože…“, rekla je između ostalog Niki u videu.

Niki, koja već 13 godina vodi Jutjub kanal posvećen šminkanju, podelila je sa celim svetom da je ucenjena, kao i da su osobe koje nije želela da imenuje pretile da će svima otkriti tajnu koju je krila tokom cele karijere.

"Rešila sam da preduzmem kontrolu nad situacijom i sama to objavim. To je nešto što sam oduvek želela da podelim sa vama, ali kada za to budem spremna. Osobe koje su me ucenile oduzele su to od mene", istakla je tada.

Kada je imala 14 godina, Niki je počela sa hormonskom terapijom, a ceo proces promene pola završila je kada je imala 19 godina. Jedan od razloga zašto je njena promena danas gotovo neprimetna jeste taj što je sa hormonskom terapijom počela rano.

Jedva čekamo da podeli utiske sa ceremonije venčanja, a do tada pogledajte fotografije nje i njenog muža Dilana Drosirsa: 

Instagram Niki de Džeger se udala za Dilana Drosirsa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!