Madona se ne smiruje. Samo što je završila trogodišnju vezu sa Ahmalikom Vilijamsom, kraljica popa bacila se u potragu za novim mladim "mesom". Inače, iako se činilo da je plesačem ostala u dobrim odnosima nakon raskida, njeni storiji govorili su drugačije.

"Karma je rekla svoje: kada neko u tvom životu nije pravi za tebe... Bog će ga neprestano koristiti da te povredi dok ne postaneš dovoljno jak da ga pustiš", napisala je na Instagramu.

Madona bira samo mlađe muškarce.
Instagram 

Od samog početka veze mnogima je prvo razlika u godinama bila ono što bode oči. Zbog svega su ih često u javnosti "častili" pogrdnim komentarima poput da su "kao baba i unuk", međutim, dugo se na negativne komentare nisu obazirali. Mnogo puta prelazili su sve granice ukusa lascivnim ponašanjem, neobičnim i bizarnim poklonima, a onda su "pukli" nakon karantina.

pritnscreen/instagram Madona je raskinula sa 35 godina mlađim dečkom dečkom nakon tri godine veze.

Nakon toga, Madona nije dugo tugovala, već je nastavila da izlazi sa prijateljima i luduje, a nedavno je snimljena i sa novim mlađanim momkom koji nije skidao osmeh sa lica.

Madona je imala samo prolazne avanture sa mlađim momcima.
Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, kako stvari stoje, biće da posredi samo prolazna avantura, jer je pevačica sreću našla kraj čak 40 godina mlađeg modela Endrjua Darnela (23). Njih dvoje su, prema rečima izvora primećeni kako se grle i maze na jendom koncertu u Njujorku, piše "Page Six".

Madona se na koncertu pojavila sa mlađim dečkom.
Instagram 

Madona je čak i na Instagramu objavila fotografije sa Endrjuom, a jednoj on joj je prebacio ruku preko ramena i prislonio glavu uz njenu.

"Page Six" prenosi i da su golupčići nakon koncerta otišli do jednog popularnog restorana na Menhetnu na kasnu večeru, a Madona je provela čitavo veče plešući i praveći selfije za stolom.

Madona se ljubila sa novim dečkom u separeu.
Instagram 

"Oni su definitivno razmenjivali nežnosti. Madona i Endru bili su cele noći vidno naklonjeni jedno drugom, ljubili su se i mazili u separeu", tvrde izvori sa lica mesta.

Da li će njihova veza potrajati, ostaje da vidimo, a zanimljivo je da je Madona nedavno odgovarajući fanovima na pitanja priznala da je "seks njena omiljena opsesija", te da je to "čin koji je tera da dalje gura i bude "živa"". Takođe je dodala da ako bi morala da nosi jednu stvar do kraja života, to bi bila njena ogrlica od 24-karatnog zlata, koja može da posliuži i kao seks igračka, odnosno vibrator.

Profimedia, Instagram, ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia Pevačica pre i posle botoksa i fotošopa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!