Tih devedesetih teško da je bilo lepšeg modela od Valerije Mace. Lepu Argentinku poredili su i sa Klaudijom Šifer i govorili da je atraktivnija od nje, a zanimljivo da i danas Valerija izgleda kao milion dolara, te izaziva uzdahe na svakom koraku. 

Sve je počelo 1986. godine, kada je Roberto Đordino, poznati Sicilijanski frizer otkrio tada četrnaestogodišnju devojčicu plave kose i plavih očiju. Zahvaljujući njegovom oku ali i talentu, Valerija Maca je tada iz gradića Rozario u Argentini, otišla u Buenos Ajres gde je učestvovala u izboru za Mis gde je i osvojila prvu nagradu.

Valerija Maca bila je slavna manekenka.
- / Teresa / Profimedia 

Odmah nakon toga je dobila priliku da se slika za naslovnu stranu Argentinskog izdanja magazina Elle, ali je tek 1996 godina bila ona koja ju je lansirala u zvezde. Bila je svuda . Naslovne stranice magazina Vogue, Harper's Bazar, Sports Ilustrated, nosila modela na pisti tadašnjih modnih velikana-Kricije, Kavalija, Armanija i Valentina.

Italija ju je prigrlila još više nakon učestvovanja na Festivalu San Remo, gde je imala ulogu voditelja.

Za razliku od mnogih svojih koleginica, Valerija Maca je uspela da napravi karijeru i pored one supermodela. Pojavila se u nekoliko filmova, vodila brojne TV emisije, pa je prelazak iz modnog na televizijski život bio logičan sled.

9. maja 1998. godine, Valerija Maca se udala za biznismena Alehandra Gravijera u Buenos Ajresu. Venčanje je održano na hipodromu sa 1.500 gostiju.

Par ima četvoro dece: Baltazara, Ticijana, Benisija i Tainu. Žive u Buenos Ajresu. Međutim, pre nekoliko godina, jedna situacija sa njenim suprugom podigla je ogromnu prašinu u javnosti. Naime, ona je pre nekoliko godina otkrila da je njen suprug tražio da se nakon svake trudnoće vrati na prvobitnu kilažu.

Alehandro joj je odmah nakon rođenja dece tražio da smrša, iako se ni u jednoj trudnoći nije previše ugojila. Čak su se mogle pročitati priče da se njemu gadi bilo kakav višak na telu, te da "zahteva" da Valerija po svaku cenu vrati devojačku liniju.

Zbog svega, Alehandra su čak u medijima nazivali i "tiraninom". Ipak, ona je nakon što su ovaj potez mnogi iskritikovali branila supruga time da joj je samo mislio dobro. Valerija danas ima 50. godine i izgleda kao da je za nju vreme stalo, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako danas izgleda Valerija Maca

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Srpska manekenka nosila PRADA reviju TikTok/nikolina_vrekic

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!