Mlada južnoafrička manekenka i glumica Čarlbi Din preminula je u bolnici u Njujorku u 32. godini od "neočekivane i iznenadne bolesti". Ova vest iznenadila je sve jer je pre samo nekoliko nedelja, jedna od najlepših žena Holivuda promovisala komediju "Triangle of Sadness", koja se pominje čak i kao kandidat za Oskara i koja je trebalo da joj otvori vrata A-liste zvezda.

Najtužnije od svega je i to što je lepa Čalbi poslednjih dana uveliko radila na planiranju venčanja sa dugogišnjim dečkom Lukom Čejsom Vokerom. On ju je i zaprosio nakon 4 godine veze na Menhetnu, u istoj ulici gde su se prvi put poljubili.

Par je živeo zajedno u kvartu Holivud Hils u Njujorku, gde je posedovala kuću, kada joj je pozlilo tokom noći u nedelju, da bi već u ponedeljak stigle vesti o glumičinoj smrti.

Podsetimo, Dinova je rođena 5. februara 1990. godine u Kejptaunu, modelingom je počela da se bavi još sa 6 godina kada je snimala reklame i fotografisala se za kataloge sa odećom. Srednju školu je napustila sa 14 godina i školovala se kod kuće. Usput je pohađala i Waterfront Theatre School - školu glume.

Tokom svoje karijere, Čarlbi je bila zaštitno lice brenda Guess, a pojavila se i na naslovnici Vogue-a, a takođe je nosila revije za brendove Gucci, United Colors of Benetton i Ralph Lauren.

Din je započela svoju glumačku karijeru 2010. Svoju prvu ulogu ostvarila je u Spudu, u kojem su takođe igrali Džon Kliz i pevač i glumac Troje Sivan.

Na listi ostvarenja koja je radila su i filmovi "Porhole" (2018), "Ne spavaj" (2017), "Krv u vodi" (2016) i "Intervju sa Bogom" (2018). Din je takođe igrala ulogu ubice Sionide u televizijskoj seriji "Crna munja", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Čarlbi Din iznenada je preminula u 32. godini.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!