Čuvena "Hemiona" iz filmova o Hariju Poteru, Ema Votson, godinama svoj ljubavni život krije od očiju sveta. Za retko kog njenog momka se znalo u javnosti, niti se sa njima često pojavljivala, te je sada bilo pravo iznenađenje kada su je paparaci uslikali sa novim dečkom.

Nove fotografije sa njihovog letovanja u Italiji došle su kao bum i zbog toga što gotovo niko nije znao da je raskinula veridbu sa Leom Robintonom sa kojim je neko vreme bila u vezi.

I za njega se možda ne bi saznalo da paparaci tokom prošle godine nisu uslikali Emu sa povređenom nogom na aerodromu, a pomagao joj je upravo Leo. 

Emi votson je verenik prošle godine pomagao sa slomljenom nogom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, sada se čini da je u život lepe glumice ušetao novi momak i to niko drugi do sin kontroverznog tajkuna Filipa Grina. Njen novi dečko radio kao izvršni direktor za digitalnu transformaciju i tehnologiju u kompaniji svog oca od 2014. kada se našao na Tatlerovoj listi 10 najuspešnijih milijardera.

Za njega se govorilo da se kao i otac mu, bavi "mutnim" poslovima kako bi njihova kompanija Arcadia Group ostvarila ogromne prihode. Zanimljivo je da je upravo ona vladala maloprodajom u Britaniji duže od dve decenije, a onda je 2020. bankrotirala.

"The Sunday Times" piše da uprkos tome Filip Grin ima 910 miliona funti. Stariji Grin je 2006. dobio titulu vitezu koju samo što nije izgubo zbog sumnjivih poslova. Pratile su ga i optužbe za rasizam i seksualno uznemiravanje, koje je negirao.

Javnosti je poznata i sestra Brendona Grina Kloi i to po vezi sa "najzgodnijim zatvorenikom" kako su 2014. proglasili Džeremija Miksa. Ta veza trajala je od 2017. do 2019. i donela im je pre četiri godine sina, a nnjihove fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

pritnscreen/instagram Džeremi Miks i dalje izgleda isto kao pre nekoliko godina kada je tek zakoračio u svet šoubiznisa.

Inače, o vezi Eme i Brendana Grina šuška se još od juna, a sudeći po novim fotografijama par deluje veoma srećno. Glumica je za popodnevnu šetnju, a potom i ručak odabrala dugu crvenu cvetnu haljinu, dok je Brenda bio ležerno odeven u plavu majicu i farmerke.

Ovo je i prvi put da Ema nije panično skrivala svog izabranika, te mnogi misle da je ovog puta zaista našla "gospodina pravog", a da li je zaista tako, pokazaće samo vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!