Ben Aflek pre nekoliko dana proslavio je 50. rođendan, a mnogi se pitaju da li će ikada ovog slavnog glumca videti nasmejanog u javnosti.  

Glumac je 17. jula oženio Dženifer Lopez (53) nakon čega je usledio medeni mesec u Parizu. Umesto da proživljava dane najveće sreće, Ben nijednom s novopečenom suprugom nije uhvaćen da se smeje.

Zbog toga kruže komentari da je već došlo do krize u njegovom braku s Džej Lo i da će tek sada naići na prave izazove. Niko ne može da zaboravi s koliko se problema nosila njegova bivša supruga, glumica Dženifer Garner (50). Naime, osim što mu je pomagala da pobedi zavisnost o alkoholu što je on kasnije 'nagradio' ružnim intervjuom, još ju je i varao.

ben aflek i dženifr lopez snimljeni na medenom mesecu u parizu
Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia 

Aflek se našao na neslavnoj listi slavnih muškaraca koji su prevarili svoju partnerku sa dadiljom. Naime, Garnerova je 2015. podnela zahtev za razvod, a američki mediji pisali su da je razlog za to bila dadilja Kristin Ouzounian koja je čuvala njihovo troje dece.

Kristin Ouzounian s kojom je Ben Aflek varao bivpu suprugu Dženifer Garner
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Navodno je glumac plaćao Kristini i njenim prijateljicama boravak u skupom hotelu, a proširile su se glasine i da se hvalila da joj je obećao brak nakon razvoda od Dženifer.

"To je potpuno smeće i gomila laži", rekao je Ben. Kako je pisao People, glumac je započeo aferu s dadiljom svoje troje dece nedugo nakon što se zaposlila, a često su se nalazili u hotelu. Njena prijateljica rekla je da je to dugo trajalo i da joj je Kristin pokazala fotografije na kojima se ljube

"Za nju je to bila veza. Prijateljica ju je upozorila da će završiti slomljenog srca", ispričala je. Dadilja je išla s Benom i Dženifer i na odmor na Bahame 2015. kada je je par objavio da se razvode.

Dženifer Garner je početkom 2016. potvrdila da je Aflek bio u vezi s dadiljom, ali nije otkrila razlog razvoda.

ben aflek sa bivšom suprugom dženifer garner
Shutterstock 

"Samo da vam kažem nešto. Bili smo mesecima razdvojeni pre nego sam čula za dadilju. Nije imala ništa s našom odlukom o razvodu", ispričala je za Vanity Fair.

Dženifer je tokom braka više puta uhvaćena nesrećnog izraza lica dok je Ben često izgledao besno i otresito.

ben aflek snimljen kako pomaže dženifer lopez
MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Ben je krajem prošle godine okrivio bivšu suprugu za alkoholizam, a ona je bila sve vreme uz njega tokom odvikavanja. Glumac je tvrdio da je sve izvučeno iz konteksta.

- / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte još fotografija Bena Afleka sa Dženifer Garner, ali i sa Dženifer Lopez.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!