Milica Pavlović sa razlogom važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica, međutim, činjenica je da je u poslednje vreme dovela liniju do savršentstva, što i potvrđuju njene nove fotografije na koje malo ko može ostati ravnodušan.

Smele kombinacije bacale su u fras kako pratioce, tako i sve one koji su dolazili na njene nastupe, no, sada je otišla korak dalje i zagolicala maštu novim fotografijama u kupaćem kostimu.

Milica Pavlović pozirala je u minijaturnom kupaćem.
Instagram 

Milica je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu sa trakicama što možete videti u galeriji u nastavku, a komplimenti su se samo ređali, jedan za drugim.

Instagram Milica Pavlović pozirala je u izazovnom kupaćem kostimu.

"Najzgodnija", "Prelepa", "Bomba", "Bruka koliko dobro izgledaš", "Ne mogu da te se nagledam"... samo je delić onoga sto se moglo pročitati ispod objave.

Inače, Milica je svoj izgled dobela do savršenstva takozvanom japanskom banana dijetom, koju odlikuje to što su odricanja minimalna. Ipak, kako je i sama rekla, nikome ne preporučuje bilo kakav režim ishrane bez saveta lekara. 

- Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara - rekla je ona.

Milica Pavlović instagram/senoritamilica

Evo kako izgleda jelovnik:

Doručak:

3 banane. Uz njih je dozvoljeno konzumirati samo vodu ili čašu nemasnog mleka.

Ručak:

Odaberite između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom. Uz svaki obrok ide salata, kupis ili zelena. Možete pojesti bananu između obroka, ali pravite pauzu od 4 sata.

Večera:

Pileće, ćureće meso na roštilju, povće ili riba. Takođe salata po želji. Poslednji obrok konzumirajte najkasnije u 20h, a poželjno je da na spavanje odete 4 sata kasnije.

Ovakav režim ishrane traje 12 dana i ukoliko jedete izbalansirane i zdrave namirnice, rezultati neće izostati, što se da videti upravo po Miličinim novim fotografijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!