Gdegod da se pojavi, Irina Šajk ostavlja bez daha svojom figurom. Zbog raskošnih oblina često joj govore da izgleda poput boginje, a mnogim ženama je upravo ona primer zgodnog tela.

Poslednjim fotografijama u izazovnom kupaćem kostimu ostavila je pratioce bez reči, a u poslednji tri dana fotografisana je dva različita bikinija koji joj stoje kao saliveni.

Čuveni model zajedno sa prijateljicom Stelom Maksvel fotografisana je u više navrata u poslednjih pet dana. U sredu su objavljene fotografije sa jahte na Ibici.

Irina Šajk u neon žutom bikiniju.
Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Od jednostavnog neonsko-žutog, preko crno-belog sa neobičnim printom do pink modela koji je prikupio najviše lajkova na Instagramu.

Naime, ovaj model je istakao njene duge nuge, izvajan struk i ravan stomak, a sa pratiocima na Instagramu podelila je i kratak snimak u njemu.

Podsetimo, manekenka se našla usred brakorazvodne parnice Kanjea Vesta i rijaliti zvezde Kim Kardašijan koja je pokrenuta u februaru ove godine. Javnost je iznenadilo što muzičar ljubi Irinu nakon što je bio šokiran Kiminim zahtevom za razvod i ponašao se bezobrazno prema njoj i otežavao joj situaciju.

Irina Šajk je raskinula s Kuperom u junu 2019. godine.
splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Irina je pre Vesta ljubila holivudskog glumca Bredlija Kupera i mnoge je iznenadio njihov raskid. Irina i Bredli počeli su da se viđaju 2015. godine, a dve godine kasnije dobili su ćerku Leu De Senu.

Manekenka je raskinula s Kuperom u junu 2019. godine kada se šuškalo da on ljubi pevačicu Lejdi Gagu. VIše fotografija zgodne manekenke pogledajte u galeriji:

IMP Features / IMP Features / Profimedia Irina Šajk

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!