Megan Markl napunila je 41 godinu i definitivno danas ima život o kakvom je ranije mogla samo da sanja. Udala se za princa, rodila mu dvoje dece, kupa se u novcu, važi za modnu ikonu, bavi se humanitarnim radom...

Doduše, neko bi rekao i da je pre Harija imala prilično lep život, ako se uzme u obzir da se bavila glumom i čak igrala u popularnoj seriji "Suits". Međutim, na njenoj glumi je trebalo još da se radi, ako je verovati holivudskim izvorima, odnosno, teško da bi sa onim talentom ikada završila na čuvenoj A-listi.

Megan Markl navodno nije dobra glumica.
printscreen/youtube 

Ipak, željenu slavu doneo joj je brak sa Harijem i sada je definitivno veća zvezda nego što je ikada mogla da sanja. Sa druge strane, čini se da od kako je ušla u brak sa njim, na sve načine pokušava da sakrije prošlost, u čemu joj poprilično odmažu članovi njene porodice, kao što su otac i brat, ali i polusestra koji malo-malo pa podsete javnost na sve ono što je radila ranije, ali i na bivše momke sa kojima je imala veoma turbulentne odnose.

Megan Markl imala je burnu prošlost.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Najviše toga isplivalo je iz braka sa bivšim suprugom Trevorom Engeslonom, kom je čak prsten vratila poštom. Međutim, ko su ostali momci sa kojim je bila pre nego što je postala "Vojvotkinja od Saseksa".

Sajmon Reks

Svojevremeno se pisalo da je Megan izlazila sa zvezdom filmova za odrasle Sajmonom Reksom tokom 2004. godine.

Sajmon Reks je zvezda filmova za odrasle.
pritnscreen/youtube 

U to vreme ona je bila glumica u usponu, međutim razlog zbog čega nisu uspeli pomalo je bizaran. Naime, kako su pisali američki mediji, Megan je raskinula zbog njegovog zadaha.

Trevor Engelson

Bivši muž Megan je ujedno i najviše bio poznat javnosti, a u braku su bili od 2011. do 2014. godine, iako je njihova veza trajala 10 godina. Izvori bliski paru rekli su da je do razvoda došlo jer su stalno bili razdvojeni, međutim, isto tako su dodali da nisu sigurni da je samo to bio razlog.

Trevor Engelson bio je u braku sa Megan Markl.
Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Megan je navodno udarila slava u glavu nakon što je počela da glumi u seriji "Suits", dok je Engelson za to vreme ostao u njihovom domu u Los Anđelesu i odrađivao angažmane u Holivudu.

Zvanično su se razveli 2014. godine navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Američki mediji su pisali da je Megan "zgazila" bivšeg supruga i venčani, dijamantni prsten mu poslala poštom, a kako je izgledala u to vreme, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram, Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia Pogledajte kako je megan izledala pre

Rori Mekiroj

Nakon razvoda braka, Megan je uplovila u novu vezu i to, kako se šuškalo, sa irskim golferom Rorijem Mekirojem, međutim nikada to nisu želeli javno da komentarišu.

Megan Markl bila je i sa golferom Rorijem Mekirojem.
printscreen/instagram 

Glasine su nastale nakon što su zajedno odradili Ice bucket izazov flertujući. Nakon toga, nekoliko puta su snimljeni u izlascima u Njujorku i Dablinu.

Kori Vitielo

Megan je od 2014. do 2016. ljubila kanadskog kuvara Korija Vitiela, a upravo je on dobio "šut-kartu" nakon što je upoznala Harija. Glumica je svojevremeno pisala o njemu na svom blogu "Tig", ali je sve kasnije obrisala.

Megan je ostavila Korija Vitiela zbog princa Harija.
TMZ/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ponosan na moju damu što je postala ambasador za World Vision", napisao je nekada Kori na Instagramu nakon što je Marklova bila ambasadorka evanđelističke hrišćanske organizacije za humanitarnu pomoć, razvoj i pregovore.

"Bili su jako zgodan par i dobro su su odgovarali jedno drugome, ali nekad su odavali utisak da je njihova veza površna. Kory je uvek bio fokusiran na svoj posao, zapravo oboje su se skoncentrisali na svoje karijere. Veza im je bila na drugom mestu", rekao je tada izvor blizak paru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!