Jelena Karleuša definitivno je u formi života. Plavokosa pevačica nikada nije bolje izgledala, a nije tajna da ona već neko vreme i te kako pazi na svoju ishranu, ali i da trenira.

Jelena je na prvom mestu veliki zagovornik veganstva, te je meso jedna od namirnica koja je zabranjena na njenom meniju. Druga stvar su slatkiši.

"Zdravlje apsolutno i samo na usta ulazi. Zdravi ste koliko se zdravo hranite. Uostalom, pogledajte se u ogledalo goli. Slika će vam jasno reći gde grešite", rekla je pevačica za Kurir. "Nikada u životu nisam bila bolesna, a smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa, s minimumom životinjskih proteina u obliku jaja, ribe i mlečnih proizvoda. Hranim se velikom količinom voća na prvom mestu, a onda i povrća", dodala je.

Jelena Karleuša dobar izgled duguje balansiranoj ishrani.
Instagram 

Takođe, Jelena kaže da nema nijedan porok. "Nikad ni kafu u životu nisam popila, pijem minimum tri litra vode dnevno. Slatkiše prezirem", objasnila je Karleuša šta još čini suštinu njene dijete, a u nastavku pogledajte jedan primer njenog jelovnika.

Prvi dan

Doručak:Nemasni sir 400 grama, dve kriške integralnog hleba, salata
Užina:Dve jabuke
Ručak:Grašak sa povrćem oko 400 grama i salata
Večera:Salata sa tikvicama

Drugi dan

Doručak:Ovsene pahuljice 4 kašike, voćni miks, čia semenke

Jelena Karleuša podelila je nedavno svoj doručak.
Instagram 

Užina:300grama trešanja
Ručak:Zapečena boranija sa povrćem, salata
Večera:Kiselo mleko 360 mililitara i salata

Treći dan

Doručak:Mafini sa tikvicama, salata
Užina:Vitaminska salata sa crvenim kupusom
Ručak: Šampinjoni sa povrćem
Večera:Potaž od povrća

Instagram Pogledajte koje bikinije ovog leta nosi JK

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!