Supruga Petra Graša i ćerka Tončija Huljića, Hana Huljić rodila je ćerku ove nedelje u splitskom porodilištu, a budući da je devojčica na svet stigla nekoliko dana pre termina, njen tata zatekao se izvan Splita.

Bežeći od fotoreportera, ćerka slavnog muzičara Tončija Huljića bolnicu je napustila izlazeći kroz zadnji izlaz, a u pratnji majke Vjekoslave i sestre.

Ono što je zanimljivo jeste da Petar nije došao po svoje dve mezimice u porodilište i odveo ih u njhov dom, kako obično biva, a sada je otkriveno i zbog čega. Naime, pevač je trenutno na letnjoj turneji pa tako nije uspeo da nađe vremena između nastupa za ovaj svima njima bitan dan.

Inače, Tonči Huljić je rekao u jednom intervjuu da je ljut na zeta jer ima gust raspored, a sada Grašo baš zbog svojih obaveza nije bio u mogućnosti da dočeka bebu i Hanu.

"Imam vrlo stabilnu suprugu koja će biti tu, Petar je bukvalno svakodnevno na nastupima tako da se malo ljutim jer nema potrebe toliko da radi, pa sam i tu situaciju odradio u ovom spotu, da igra pred salom radostI", rekao je Huljić nedavno.

U javnosti je osvanula i prva fotografija malene Albe koju je objavio jedan od njegovih venčanih kumova i blizak prijatelj, Dino Rađa.

Na fotografiji koju je podelio na Instagramu vidi se njegov prst kojeg mala Alba svojom ručicom čvrsto drži.

"Koliko sreće, emocije, ljubavi i suza je ova mala ruka donela u naše zivote", napisao je ne skrivajući emocije.

Ćerka Petra Graša i Hane Huljić.
Instagram 

Da će se devojčica zvati Alba znalo se već ranije, a Tonči Huljić otkrio je da je devojčica dobila ime zahvaljujući svom dedi Zoranu, ocu Petra Graše.

"Petar i Hana unapred su se dogovorili da će, ako bude devojčica biti Alba jer je njegov tata Zoran, a da je bio dečak zvao bi se Tonči, po njegovom dedi i meni', istaknuo je kompozitor, a kako je izgledalo venčanje Petra i Hane pogledajte u nastavku:

Mondo/ Jadran Babić Venčanje godine u Hrvatskoj Petar Grašo i Hana Huljić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!