Nekadašnji teniser Marat Safin (42) bio je prvi na svetu, a je delovalo da može dugo da bude jedan od najboljih. Ipak, poroci mu nisu dali mira tokom cele njegove karijere, zbog čega je i "pao s trona".

Ovaj kontroverzni Rus oduvek je odudarao od svojih kolega. Nije krio da je voleo da se zabavlja, nekad napije i noć uoči meča. Ipak mnogi smatraju da je njegov najluđi potez ikada bio u finalu Australian Opena 2002. kada je svoju ložu doveo tri svoje devojke što ga je obeležilo kao najvećeg ženskaroša.

Mart Safin važio je za velikog ženskaroša
Óňęčí Čăîđü / TASS / Profimedia 

Pijan je igrao mečve, uvek bio ljubitelj lepote i lepih žena.

Marat Safin završio je karijeru i distancirao se od svih. Intervjue retko daje, a na mrežama takođe retko objavljuje sopstvene fotografije ili slike mačaka sa kojima deli kuću.

Osvojio je dve grend slem titule (US Open i Australijan open), a mnogi veruku da je mogao i mnogo više. Neko vreme bio je aktivan u politici, pa je godinama ranije zastupao čak i Dumu na listi Vladimira Putina, kada je stigao do novog mandata, odlučio je da mu je dosta i izašao je iz politike. Od tada je prošlo punih 10 godina.

mart safin nekada je bio prvi reket sveta
Shutterstock 

Kao i mnogi veliki igrači tvrdi da tenis nikada nije voleo.

"Što se mene tiče... Nikada nisam voleo da igram tenis, nikada nisam uživao, nikada se nisam dobro provodio na terenu. Imao sam pritisak i obaveze, gurali su me da igram. Nisam imao tu strast na terenu. Moja strast je bila da budem fudbaler, a igranje tenisa je bilo protiv moje volje. Moja karijera je, zbog toga, bila čudo", rekao je Safin.

mart safin bio je poznat po tome što je finale australian opena odigrao pijan
Shutterstock 

Nedavno je u jednom retkom intervju otkrio da nema devojkun ni suprugu već duže vreme, kao ni da ne planira nikakvu vezu jer nema potrebu za tim.

- Ma ne mogu da izdržim ni nedelju dana. Obožavam svoj život i ne želim da gradim vezu ni sa jednom ženom. Imam potpunu slobodu i želim da radim šta god ja hoću. I ne, nijedna me nije razočarala, jednostavno se ovo dogodilo. Bio sam u jednoj dugačkoj vezi i sada uživam u slobodi. Mir, tišina... To je to!, rekao je Safin.

Javna je tajna da je Eva Jakubovskaja njegova ćerka, međutim Safin tvrdi drugačije.

- To ljudi misle, to novine pišu. Ali šta ja mogu... Teško da mogu da im zabranim. Ja samo znam da nemam ćerku.

marat safin snimljen pre dve godine
Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!