Džej Lo više nije Lopez. Zgodna pevačica konačno je u tajnosti rekla sudbonosno da svom starom/novom izabraniku i odlučila da uzme i njegovo prezime, na iznenađenje mnogih. 

Srećni par nije skidao osmeh sa lica, što se i dalo primetiti po nekolicini fotografija koje su procurile na mreže. "TMZ" piše da je par dobio dozvolu za sklapanje braka u okrugu Klark, Nevada, a da je ona izvađena 16. jula i glasi na njihova legalna imena - Bendžamin Gaza Aflek i Dženifer Lin Lopez.

Ben Aflek i Dženifer Lopez venčali su se u tajnosti.
Instagram 

Insajder je za pomenuti sajt rekao da su se oni venčali i da je dozvola "znak da su sada muž i žena". Iako se mladenci još nisu oglasili da potvrde ili demantuju pisanja medija, venčani list govori umesto njih.

Inače, prema pisanju Page Sixa, Dženifer je za nešto staro, što je običaj na zapadu, ponela haljinu iz filma u kojem je nekad imala, a na venčanju je inače promenila 2 toalete.


Prva haljina je od čipke sa spuštenim naramenicama i dugim rukavima, dok je druga u stilu sirene, sa dugim šlepom i srcolikim dekolteom i korsetom koju potpisuje Zuhair Murad.

Dženifer lopez nosila je i haljinu iz starog filma.
Instagram 

Mladoženja se pak držao belog odela koje je upotpunio crnom leptir mašnom.

Na mrežama se inače pojavila i fotografija pevačicinog manikira sa svadvenog dana sa upravo zelenim dijamantom u prvom planu ali i "J" i "B" ispisani zlatnim slovima.

Dženifer lopez je pokazala i svadbeni manikir.
Instagram 

Podsetimo, par se, inače, verio u aprilu ove godine, a Džej Lo je srećnu vest potvrdila u emotivnom obraćanju fanovima, nakon što je u medijima procurela informcija o zavetima kada je pevačica uslikana sa prstenom sa velikim zelenim dijamantom tokom kupovine nameštaja.

Stoianov / Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Stoianov-max/Lopez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez ponela je prsten za koji mnogi sumnjaju da je verenički.

"Da li ste ikada pomišljali da vaš najveći san može da se ostvari? U subotu uveče dok sam bila na mom omiljenom mestu na zemlji (kadi sa penušavom kupkom), moj prelepi, voljeni muškarac je kleknuo na jedno koleno i zaprosio me.

Bila sam potpuno nespremna na to i samo sam ga gledala u oči, smejući se i plačući u isto vreme, pokušavajući da shvatim da se posle 20 godina ovo dešava ponovo. Ostala sam bukvalno bez reči, a on je rekao: "Je l' to da?". Odgovorila sam mu "DA, naravno da je to DA".

Ben Aflek zaprosio je Dženifer Lopez u aprilu ove godine.
Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Osmehivala sam se toliko široko, a suze su mi se spuštale niz lice i osećala sam se toliko neverovatno srećno i ispunjeno.

Nije to bilo ništa otmeno, ali je bila najromantičnija stvar koju sam ikada mogla da zamislim... samo tiho, subotnje veče kod kuće, dvoje ljudi koji obećavaju da će uvek biti tu jedno za drugo. Dvoje veoma srećnih ljudi, koji su dobili drugu priliku za pravu ljubav.

Zelena je oduvek bila moja srećna boja i od sada će to uvek i ostati", napisala je proslavljena 52-godišnjakinja, a još njenih i Benovih fotografija od početka veze pa do sada pogledajte u galeriji ispod:

PHOTOlink / Everett / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek zajedno posle 20 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!