Izgleda da u slučaju Kloi Kardašijan definitvno važi ono da je "ljubav slepa". Jer, ruku na srce, ko bi još prešao nekome preko svih prevare sa sestrinom prijateljicom, pa prevare sa 18-godišnjakinjama i na kraju i deteta koje je napravio u trenutku kada se kleo na večnu ljubav i da se "promenio".

Međutim, izgleda da je kloi odlučila da pređe preko svega i da ljubavi još jednu šansu, ali se tu nije zaustavila - oni sada čekaju drugo dete. Naime, bivši par već ima ćerkicu Tru, a poznato je da je Kloi u trenucima kada je razmišljala prvi put da se pomiri sa Tristanom često govorila o drugom detetu.

Kloi Kardašijan čeka drugo dete sa Tristanom Tomsonom.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sada je Kardašijanka objavila da čeka bebu uz pomoć surogat majke, a ove vesti izazvale su šok na internetu.

"Možemo da potvrdimo da će Tru dobiti brata ili sestru, a začet/a je u novembru", potvrdio je njihov PR magazinu People. "Dete će na svet doneti surogat majka", dodato je.

Kloi kardašijan oprostila je Tristanu Tomsonu sve prevare.
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Kloi je veoma zahvalna za predivnu surogat majku i neverovatan blagoslov. Voleli bismo vas zamoliti za dobrotu i privatnost tako da se Kloi može usredsrediti na porodicu", dodali su. Ipak, njihov je PR izjavio da njih dvoje nisu ponovo zajedno kao i da nisu razgovarali od decembra osim o roditeljskim temama. Ipak, svetu je nekako teško da u to poveruje...

Naravno, nije trebalo mnogo vremena da ova tema eksplodira na mrežama, a niko nije imao lepu reč da kaže na konto situacije.

"Kloi, ne zaslužuješ ovo, ne zaslužuješ poniženja i slomljeno srce, niti način na koji si tretirana godinama, šta ti je ovo trebalo sa Tristanom?", "Odavno si zamrzla jajne ćelije, mogla si sačekati nekog ko te zaslužuje", "Imaš li bar malo samopoštovanja", "Kopira Kortni koja je na silu odnos sa Skotom popravljala decom", "I posle što te svi pljuju Kloi? Pa kakav primer daješ ženama, a tvrdiš da si dobar primer? Da ne poštuju sebe i prelaze preko poniženja?", "Da li je moguće da samo Tristan želi da te oplodi? Ne bih rekao, ali šta vredi kad ona to ne vidi"... samo je delić onoga što se moglo pročitati.

Podsetimo, ljubavna priča Tristana i Kloi počela je u avgustu 2016. godine kada su viđeni zajedno u jednom noćnom klubu u Los Anđelesu, a ubrzo su potvrdili i svoju romansu. "Završila sam na nameštenom sastanku sa njim. Brendon Dženings, koji je košarkaš i moj prijatelj, rekao mi je: "Ti si tako dobra devojka. Želim da te upoznam sa nekim". Bila sam u hotelu i Tristan je došao na večeru jer nisam želela da idem na sastanak na slepo s njim, pa je Brandon nekako skočio na mene sa svim tim. Imala sam gomilu gostiju u to vreme i Brandon ga je doveo i odmah smo se povezali. Sada smo u ozbiljnoj vezi", rekla je rijaliti zvezda u septembru 2017.

Kloi kardašijan i Tristan upoznali su se na sastanku na slepo.
Splash News / Splash / Profimedia 

2018. rodila im se ćerka Tru, a ubrzo se ispostavilo da je u to vreme ljubio drugu ženu u noćnom klubu u Njujorku. Ipak, Kloi nije ništa javno komentarisala, a usred skandala je rodila ćerku sa značajnim imenom - True - English: istina. Na sve to saznalo se i da je u isto vreme bio sa Džordin Vuds, nekada najboljom prijatlejicom Kajli Džener koja je i odrasla u toj kući.

Printscreen instagram, printscreen/instagram Džordin Vuds

Međutim, i nakon svega Tomson je nastavio da flertuje sa ženama, i da vara Kloi, a nedavno je postao otac i sa fitnes influenserkom i to u trenutku kada su on i Kloi obnovili veridbu. No, kako stvari stoje, ljubav je jača od svega, a još fotografija problematičnog para pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako su nekad izgledali Kloi Kardašijan i Tristan Tomson u doba najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!