Ponekad ume da bude teško izaći iz senke legendarnog oca, ali Skot Istvud, sin glumačke legende Klinta Istvuda, svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Iako su Slavnom ocu ne smeta što njegovi naslednici od njega "kradu" medijsku pažnju, a tako je i kada je reč o sinu Skotu koji je poslednjih dana glavna tema svetskih medija.

Skot Istvud je još jednom pokazao zašto već godinama uživa u statusu najpoželjnijeg neženje u Holivudu. Paparaci su zgodnog Skota uhvatili u našoj blizini, naime na jednoj od plaža na grčkom ostrvu Mikonos, koje je postalo poznata destinacija za party-je.

Iako njegovo telo trenutno nije 100% zategnuto, sin glumačke legende je i dalje u odličnoj formi, a žene su imale samo reči hvale "Izgleda kao bog", "Prezgodan", "Toliko je lep da boli... ostala sam bez teksta", bili su samo neki od komentara.

Bavi se manekenstvom i glumom

Karijeru je započeo kao model, a sada se i on bavi glumom. Pre nego što je počeo da se bavi glumom, Skot je radio kao barmen, ali je ljubav prema poslu, koji mu je očigledno, s obzirom na slavnog oca, u genima bio neizbežan.

Na početku rada u industriji zabave, od svog agenta je zahtevao da ga predstavi kao Skota Rivsa. Na kraju, 2008. se ipak odlučio da koristi prezime Istvud, jer kako kaže to je oduvek bila želja njegovog oca, da neko nastavi da nosi njegovo prezime.

Skot Istvud pokazao telo bez majice.
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Skota Istvuda smo gledali u filmovima "Teksaški masakr motornom testerom 3D", "Povratak u igru", "Bes"i drugim značajnim ostvarenjima, a zanimljivo je da je odbio glavnu ulogu za film "Pedeset nijansi sive". Naime, glumac je odbio priliku da igra Kristijana Greja jer mu pre toga nisu poslali scenario i nije želeo da snima scene u kojima je potpuno obnažen iz prednjeg plana. 

Za razliku od toga što ima problem da snima scene potpuno obnažen, Skot kaže kako nema problem da glumi bez majice:

"Odrastao sam na plaži, surfovao sam ceo život, tako da sam na to nekako i navikao".

Velika tragedija mu je obeležila ceo život

Glumac za kojim lude žene širom sveta, svoj privatni život krije kao zmija noge. O tom delu svog života ne govori zbog tragedije koja mu je potpuno promenila život i ostavila dubok trag.

Njegova dugogodišnja devojka i prva velika ljubav, Džuel Brengman tragično je nastradala u automobilskoj nesreći.

"Gubio sam prijatelje i pre. I to neke velike prijatelje, ali nikada pre toga nisam izgubio nekoga s kim sam bio toliko intiman. Možda zbog toga danas imam problem sa dejtovima i vezama", ispričao je Skot u intervjuu za GQ 2016. godine.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!