Da je Holivud sve samo med i mleko potvrđuje sve više jezivih priča koje su otkrile tamnu stranu šoubiz sveta. Silovanja, ubistva, zlostavljanje... sada su sinonim za svet čiji su deo mnogi želeli da postanu, ali su nažalost skupo platili cenu.

Jedne od onih koji nažalost nisu uspeli da se izvuku iz kandži skrivenih predatora bile su manekenka Kristi Džajls i njena prijateljica, arhitektica i dizajnerka enterijera Hilda Marsela Kabrales Arzola koje je, kako navode strani mediji, usmrtio holivudski producent Dejvid Pirs.

Još u decembru 2021. policija Los Anđelesa uhapsila je holivudskog producenta i bivšeg glumca Dejvida Pirsa, snimatelja Majkla Ansbaha i Branta Ozborna zbog povezanosti sa smrću ove dve devojke. Pirs je bio glavni osumnjičeni za ubistvo, dok su Ansbah i Ozborn bili saučesnici u gnusnom činu.

Gajles, 24-godišnja manekenka, ostavljena je na pločniku ispred bolnice u Kalver Sitiju u Južnoj Kaliforniji 13. novembra i umrla je ubrzo nakon toga. Dva sata kasnije, njena 26-godišnja prijateljica Hilda Kabrales je takođe ostavljena pred vratima bolnice Kaiser Vest Los Anđeles. Umrla je 24. novembra, devet dana kasnije. U oba slučaja viđena su trojica muškaraca sa maskama kako bacaju tela ispred bolnice i udaljavaju se vozilom bez registarskih oznaka.

Prema rečima mrtvozornika, manekenka Kristi Džajls umrla je od mešavine kokaina, fentanila, gama-hidroksibuterne kiseline i ketamina, dok je Hilda Marsela Kabrales-Arzola umrla od otkazivanja više organa, a pronađeni su kokain, metilendioksimetamfetamin (ekstazi) i druge neodređene droge.

pritnscreen/instagram Kristi Džajls brutalno je ubijena i ostavljena ispred bolnice u Los Anđelesu...

Inače, gama-hidroksibuterna kiselina je poznata i kao droga za silovanje, a pojedini mediji preneli su da su obe devojke imale više povreda na intimnim delovima, odnosno da se implicira da su bile silovane i mučene.

Optužba protiv producenta sada je zvanično podignuta, nakon što su porodice nesrećnih devojaka mesecima urgirali da krivci budu privedeni pred sud.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!