Voditeljka, manekenka, a odnedavno i spisateljica Nina Seničar je bila uspešna od samog početka karijere.

Lepa glumica i voditeljka svojevremeno je izgradila uspešnu televizijsku karijeru u Italiji, gde je bila jedno od najpopularnijih lica sa malih ekrana. Prethodno je studirala na prestižnom univerzitetu Bokoni i stekla diplomu iz oblasti ekonomije.

Nina Seničar nakon nekoliko godina provedenih u Evropi, već neko vreme gradi karijeru u Los Anđelesu, a nedavno je otkrila da je i kao studentkinja zarađivala velike sume novca.

"Dok sam studirala u Italiji, upoznala sam ujninog prijatelja, koji je bio vlasnik velike modne agencije u Milanu. Predložio mi je da uradimo probno slikanje, ali rekla sam mu da nemam vremena jer moram da učim.

Međutim, nekako smo uspeli da se uskladimo i fotkala sam se. Ubrzo sam dobila prvi posao, bila je to revija donjeg veša. Zaradila sam 1.000 evra za jedan dan! Pitala sam se: 'Je l' ovo moguće?'", ispričala je Nina u emisiji "Balkanskom ulicom" i dodala da nije napuštala studentski dom iako je mogla da plaća stan:

Nina Seničar zarađivala 1.000 evra dnevno.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

"To je bilo mnogo para za mene, jednu studentkinju... Ta ekonomska sloboda mi je dala krila, mogla sam lepo da planiram život, da ne moram autobusom za Beograd, već avionom... Živela sam dva paralelna života.

S jedne strane, živela sam u sobici u skromnom studentskom domu, a s druge strane sam gradila uspešnu karijeru i sretala razne profile ljudi, koji imaju avione, kamione, helikoptere... Rešila sam da čvrsto stojim na zemlji i da 'guram' fakultet koji mi je bio prioritet. Bila sam stipendista i na postdiplomskim studijama", prisetila se.

Nina je jednom istakla da je za njen trud i istrajnost zaslužni roditelji koji su je vaspitali da uvek bude vredna.

"Uvek su me bodrili i naučili me koliko je bitno biti vredan. Više primerom nego rečima, odrasla sam gledajući mamu i tatu kako svaku prepreku savladavaju radom i trudom i kako nikada ne odustaju", zaključila je Nina za portal "Republika.rs".

Nina se tokom studiranja u Italiji 2006. godine zabavljala sa čuvenim muzičarem Erosom Ramacotijem, koji je navodno zbog nje održao koncert u njenom rodnom Novom Sadu.

Eros Ramacoti je bio sa Srpkinjom Ninom Seničar.
Santi Delgado / The Photo One / Profimedia 

"Niko neće saznati da li je zbog mene održao koncert u Novom Sadu. Dogovorili smo se da ne pričamo o tome. Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme. Obavezno me pozove da mi čestita rođendan, oboje smo Škorpije. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv, tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koje prate velike muzičke zvezde", izjavila je Nina jednom prilikom za Gloriju.

"Posle raskida smo nastavili da se družimo. On se ne menja, ponaša se kao momak u najboljim godinama", ispričala je tada Nina.

Danas je u braku sa Džej Elisom. Poznati par je još pre tri godine dobili ćerkicu Noru Grejs, a nedavno se šuškalo i da par konačno planira da stane "na ludi kamen", nakon što su se na mrežama pojavile njene fotografije sa devojačke večeri u Las Vegasu.

Nina Seničar danas je u braku sa Džej Elisom.
LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia 

Da njihovoj vezom vlada sklad dokao je Amerikanac ovih dana kada je pazario prelepu kalifornijsku vilu u koju planira da se useli sa Ninom i ćerkom. Vila je vredna 4,5 miliona dolara, a smeštena u zajednici Spaulding Square, u Los Anđelesu, a u galeriji pogledajte kako ona izgleda:

MLS / Planet / Profimedia Kuća Džej Elisa i Nine Seničar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!