Šakira je možda doživela javnu prevaru, ali kako stvari stoje, nije dugo patila. Paparaci su je u više navrata videli veoma dobro raspoloženu, a nakon pojavljivanja u nekim emisijama, lepa Kolumbijka pobrala je komplimente da nikad bolje nije izgledala.

Da zaista živi život punim plućima dokazale su i najnovije fotke koje su nastale na plaži. Pevačica nije skidala osmeh sa lica, a društvo joj je, pored sina Milana, i instruktora surfovanja, pravio i misteriozni muškarac čije društvo joj je, očigledno, veoma prijalo.

Momak ju je sve vreme zabavljao, te se činilo da se Šakira zaista sjajno provodi, a od momenta kada su se fotke našle na mrežama, ljudi su komentarisali da je najmanje što je zaslužila to da bude srećna.

Inače, poslednjih dana pevačica se ponovo našla u žiži javnosti nakon što se saznalo kako su je tretirale druge supruge i devojke fudbalera. Na prvom mestu, negativno ju je komentarisala Mesijeva supruga Antonela Rokuzo koja joj je dala nadimak "šefice" jer navodno stalno "gazduje" i naređuje Pikeu.

Mesijeva supruga najgore je komentarisala Šakiru.
pritnscreen/instagram 

Španski mediji su pisali da zbog toga nikada nije bila prihvaćena među ženama fudbalera, a situaciju je dodatno podgrejala i Pikeova bivša sa kojom je bio kada je uplovio u vezu sa Šakirom, a koja je inače dobra Antonelina prijateljica.

Podsetimo, Pike i Šakira su raskinuli 12-godišnju vezu nakon što ga je uhvatila u krevetu sa 20-godišnjom hostesom. U međuvremenu se oglasila još jedna devojka koju je fudbaler muvao, a tokom svih ovih godina Pikeova neverstva često su se spominjala. Fudbaler se inače u poslednje vreme ponašao kao "pušten s lanca", konstantno je izlazio i pio, a viđan je i sa devojkama sumnjivog morala.

Pike se od raskida viđa sa devojkama sumnjivog morala.
MOS / The Photo One / Profimedia 

Nakon raskida on je navodno smuvao jednu od devojaka koja radi u striptiz klubu, a potom je viđan i sa mlađanim konobaricama ali i hostesama klubova. Sa druge strane, iako su se dogovorili za sporazumni raskid, čini se da situacije ne ide tako glatko kako su mislili, te da su odnosi i dalje veoma napeti, pogotovo kada su u pitanju deca.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!