Manekenka Naomi Kembel još jednom je dokazala da su godine za nju samo broj. Lepa manekenka u maju je napunila 52 godine, a novim fotografijama objasnila je zbog čega važi za jednu od najzgodnijih žena na planeti.

Naime, Naomi se trenutno nalazi na odmoru u Truskoj, a paparaci su uspeli krišom da je snime. Na fotografijama koje su nastale na jahti mogli smo da vidimo Naomi u jednodelnom šaernom kupaćem kostimo kako odmara dok ćaska s prijateljima.

Naomi Kemben na odmoru u Turskoj
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Do nedavno je tajna savršene figure jedne od najplaćenijih manekenki bila strogo čuvana od javnosti, a onda je Šon Džon, šef njene kuhinje najzad podelio koje su to namirnice bez kojih ova manekenka ne može da zamisli dan.

Naomi je priznala da konzumira samo jedan obrok u danu, a sudeći po rečima njenog kuvara čak i ovo jelo mora biti napravljeno po određenim propisima.

Naomi Kembel godinama ne konzumira šećer
PHBR / Backgrid UK / Profimedia 

- Kuvam za nju već celu deceniju. Moje zaduženje je da od namirnica koje Naomi sama nabavlja napravim jedno jelo dnevno, vrlo jednostavno i zdravo. Ona je "ital", što je jamajčanska reč za osobu koja prati vegatarijanski režim ishrane. Kada putuje, pravim joj hranu za put jer joj avionska hrana ne prija, rekao je Šon Džon za Page Six.

Manekenka godinama ne konzumira proizvode na bazi mleka, piletinu i namirnice koje sadrže gluten. One su bile strogo zabranjene.

- Naomi nikada ne naručuje hranu iz restorana. Ukoliko se i odluči za tu opciju, uvek će tražiti da joj spremimo nešto što nije na meniju. Za nju uvek kreiram neko novo jelo, rekao je njen kuvar, a sama Naomi jednom prilikom je istakla da jede samo kada je raspoložena.

- Jedem kada imam potrebu i ne izgladnjujem se. Ukoliko neki dan ne osećam potrebu za hranom, jednostavno ne jedem, pijem vodu i sokove. Zavisi od toga kako se osećam. Tokom letnjih mesci i vrućina samo želim da pijem sokove, rekla je manekenka svojevremeno.

Shutterstock Koliko se slavna manekenka promenila

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!