Vujadin Savić na najlepši način iznenadio je svoju "lepšu polovinu". On je proslavio svoj 32. rođendan, a potom iznenadio sve prisutne velikom tetovažom Mirke na grudima.

Naime, tokom veselja podigao je majicu i pokazao crtež koji će krasiti njegove grudi do kraja života, a njegov postupak izazvao je opšte oduševljenje.

Vujadin Savić proslavio rođenadan i pokazao novu tetovažu - istetovirao Mirku na grudima  Instagram

Inače, u poslednje vreme se spekuliše da su se njih dvoje venčali daleko od očiju javnosti. Nedavno je Vujadin objavio na svom storiju na Instagramu da su bili na svadbi, gde je stajala kartica sa Mirkinim imenom, a pored njenog prezimena pisalo je i Savić.

Vujadin Savić istetovirao je lik Mirke Vasiljević na grudima.
printscreen/instagram 

 Nakon toga osvanula je još jedna fotografija mladenaca na mrežama koju je podelio i jedan dizajner uz reči: 

- Čestitke divnom paru. Mirka Vasiljević nosi haljinu sa resama na svom venčanju. 

Međutim, Mirka je nakon toga demantovala navode da su se venčali.

- Ne, to smo na nekoj porodičnoj proslavi... Svako je dobio ime i prezime gde sedi, pa je neko to tako stavio, pa se Vujadin našalio. Ne, ne, nije bilo svadbe - kroz smeh je tada rekla lepa glumica.

Da li se par zaista venčao ili ne, nije poznato, s obzirom da važe za par koji svoju intimu skrivaju od očiju javnosti. Podsetimo, Mirka i Vujadin znaju se od ranog detinjstva, a romansu su započeli još kada su bili srednja škola.

Prvu krizu imali su na početku, a kada su je uspešno savladali usledio je period ljubavi, koja je i danas nesalomiva pred nagađanjima i iskušenjima, a krunisali su je i sa četvoro dece.

Instagram, KURIR/Dragana Udovičić Mirka Vasiljević i Vujadin Savić zajedno su od srednje škole

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!