Kristijano Ronaldo je možda i dalje san snova mnogih žena, ali slavni fudbaler već nekoliko godina uživa kraj lepe Georgine koja je postala centar njegovog sveta. Zajedno podižu petoro dece, a svoju izabranicu svakodnevno obasipa skupim poklonima zbog kojih joj mnogi zavide.

Ipak, pre nego što se skrasio kraj influenserke, proslavljeni fudbaler ljubio je mnoge lepotice među kojime je bila i Irina Šajk.

Ipak, na samom početku karijere njegovo srce ukrala je fatalna Gema Atkinskon, model, glumica i fitnes instruktorka koja je nedavno otkrila kako je izgledalo njihovo zabavljanje.

Njihova romansa nije dugo trajala, ali je Gemi ostala u lepom sećanju, a kako kaže, sastanci su im bili opušteni i zabavni. Njihova ljubavna priča počela je 2007. godine, a iako je nakon toga Ronaldo sve svoje devojke vodio samo u najskuplje restorane, Gema danas kaže da su najviše vremena provodili kod nje.

"Otišli bismo do moje kuće, popili šoljicu čaja i gledali "Only Fools and Horses". Najiskrenija sam! Ne znam je li sada još uvek to radi, ali činilo se da je tada zaista uživao", rekla je manekenka i dodala da su voleli da odu do obližnjih kafića, na čaj ili neki drugi zdrav napitak, s obzirom da su oboje u sportu.

Iako su joj pre 15 godina novinari nudili milione da za medije otkrije detalje njihove romanse, Gema je odbila sve ponude i odlučila da ćuti o detaljima kako bi sačuvala i svoju i Ronaldovu privatnost. Sve do sada!

Ronaldo je danas u srećnoj vezi sa Georginom Rodrigez.
pritnscreen/instagram 

Danas su oboje ostvareni i poslovno i privatno, Ronaldo je u dugogodišnjoj vezi sa Georginom, dok je Gemma verena za čoveka s kojim ima trogodišnju kćerku, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

pritnscreen/instagram Gema Atkinson otkrila je detalje veze sa Ronaldom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!