Bela i Điđi Hadid pojavile su se na reviji Marca Jacobsa u do sada neviđenom izdanju. Prošetale su pistom obrijanih glava, sa neopunk frizurama, a prizor je šokirao prisutne koji nisu ovako nešto mogli da zamisle ni u najluđim snovima.

Nije retkost da manekenke za potrebe revija menjaju frizure, bilo da je reč o boji kose ili dužini, ali na ovako hrabre poteze retko ko se odlučuje, te ne čudi što je modni svet sa oduševljenjem ispratio ovaj potez.

Lepe sestre koje važe za jedne od najlepših žena današnjice potpuno su neprepoznatljive u ovom izdanju, a publika je hipnotisano posmatrala njihovu pojavu.

Na sve to, izbelile su i obrve, što je dodatno dalo taj edgy look. Bela je ponela dugu crnu haljinu od lateksa, uz koje je nosila bele rukavice i čizme, dok je Điđi nosila oversized roze džemper.

Njihovi fanovi potpuno su oduševljeni promenom, a mnogi su se pitali da li su manekenke zaista obrijale glave ili su u pitanju perike.

Ipak, čini se da je u ovom slučaju ipak u pitanju protetika i perike, čime su dobile želejni izgled "bez brijača", a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

pritnscreen/instagram Bela i Điđi Hadid pojavile su se na reviji Marca Jacobsa obrijanih glava...

Inače, sestre su u poslednje vreme veoma često dizale prašinu modnim kampanjama. Tako su nedavno pozirale poptuno nage u stilu Adama i Eve sa jabukom i zmijom i Medusa torbicama, a čini se i da sada mnogo više pristaju na snimanja u kojima se pokazuje više kože.

Iako su ih godinama prozivali da im je majka Jolanda kupila karijere, sada je više nego jasno da sestre Hadi suvereno vladaju modnim svetom, te je jasno zašto su mnogi mišljenja da su ipak dostojne naslednice nekadašnjih velikih supermodela.

Shutterstock, ANGELA WEISS / AFP / Profimedia Bela i Điđi Hadid suvereno vladaju modnim svetom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!