Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek na početku svoje karijere izgledala je drugačije. Kako su hrvatski mediji pisali, Nikolija je operisala nos i grudi, a uvećala je i usne.

Ona već godinama važi za jednu od najlepših žena u regionu, ali nije tajna da je izgled doterivala i kod plastičnog hirurga.

Udovica Vidoja Ristovića je pre desetak godina više puta operisala nos, uvećala je usne, a očigledno je i da ima silikone u grudima.

Ipak, sudeći po fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama, Pišekova, inače majka dve devojčice, nije drastično promenila crte lica, te je neosporno da je i pre intervencija bila veoma lepa.

Ona je jednom prilikom za medije govorila o operaciji nosa, zbog koje je imala dosta problema.

Instagram Šta je radila lepa voditeljka na svom telu

"Desio se nestručan zahvat koji je rezultirao višestrukim problemima – estetskog i medicinskog karaktera. Sad mogu da tvrdim – odstranjena mi je hrskavica i nestručno postavljen svod, uzrokovana teška devijacija i vrlo diskutabilan estetski rezultat.

Želela bih istaknuti da nakon što je urađena šteta, mnogo je teže vratiti se na polazišnu poziciju, a kamoli poboljšati sveukupnu sliku. Zato , ukoliko se planirate podvrgnuti nekom zahvatu, razmislite o opcijama, dobro se informišite i otvorite oči pre nego što krenete u akciju", rekla je pre nekoliko godina Nikolina za Estetic.rs.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!