Evan Mekgregor pojavio se u javnosti nakon dužeg vremena, a njegov novi imidž sve je iznenadio. Čuveni zavodnik pustio je brkove, te ga u prvi mah nije bilo moguće prepoznati.

Ovaj look nije se baš dopao njegovim obožavateljkama, ali ni dežurnim kritičarima glumca koji su ga "častili" svakakvim uvredama kada se saznalo da je varao suprugu.

Glumac je inače tek relativno skoro prvi put progovorio o aferi koja mu je razorila porodicu. On je za GQ magazin otkrio da su se strasti konačno smirile, ali da je bilo potrebno mnogo vremena kako bi sve došlo na svoje mesto.

Podsetimo, 2017. godine, paparaco fotografije oženjenog Mekgregora koji ljubi koleginicu sa seta Meri Elizabet Vinsted preplavile su mreže, te je nastao skandal neviđenih razmera. Njegove ćerke nisu birale sredstva da ga povrede, a u intervjuima ga je opisivala kao "smeće", "go***ra" i dodeljivale mu druge, nimalo prijatne epitete.

Evan Mekgregor prevario je suprugu nakon 22 godine braka.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zvezda "Star Warsa" i "Trainspottinga" danas priznaje štetu koju je načinio svojoj porodici. "Razvod utiče na celu porodicu. To je kao bomba koja raznese živote svih - a pogotovo dece", rekao je Mekgregor. "Još uvek se oporavljamo od svega", dodao je.

Mekgregor je bio u 22-godišnjem braku sa Iv Mavrakis pre nego što se saznalo za aferu sa Vinstedovom. Razvod je bio dug i buran, a finaliziran je tek 2020. godine. Njegova bivša supruga prošla je sa alimentacijom od 40.000 funti mesečno, ali to nije sve.

Bivša supruga Evana Mekgregora dobila je "masnu" alimentaciju.
ZUMAPRESS.com / Zuma Press / Profimedia 

Ona će do kraja života deliti zaradu od prikazivanja svih filmova koje je snimio tokom braka, te je cifra zapravo daleko veća od onoga što se mislilo. Pojedini izvori tvrde da samo zahvaljujući "Star Wars" franšizi uzima šestocifrenu sumu.

Evan Mekgregor u jednom trenutku bio je u svađi sa ćerkama zbog prevare.
Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia 

Glumac ističe da mnoge stvari koje su se mogle pročitati za sve ovo vreme nisu posve tačne, te da je istina "napumpana", ali da su ipak pokazale pravu sliku kolika je otuđenost vladala u porodici neko vreme. Mekgregor trenutno igra u filmu svoje ćerke Klare, na šta je veoma ponosan, a njegova najstarija naslednica nedavno je rekla da se kaje za uvrede koje je uputila Vinstedovoj, pogotovo od kako se Meri Elizabet porodila. Podsetimo, ona je pre izvesnog vremena oštro prokomentarisala novu izabranicu svog oca.

Klara Mekgregor dugo nije razgovarala sa ocem zbog njegove afere.
Instagram 

"Najlepša i najtalentovanija žena na Zemlji? Oh, čoveče, vi ste u zabludi. Ta devojka je komad smeća", napisala je Klara ispod jedne Merine fotografije na Instagramu.

Inače, konačno pomirenje usledilo je pre četiri godine kada je Mekgregor šokirao svet na dodeli Zlatnih globusa. Tada se javno zahvalio supruzi, deci i ljubavnici na svemu. Kako mnogi tvrde, to je bio govor koji je ušao u istoriju.

Mekgregor se navodno u aprilu u tajnosti venčao sa Meri Elizabet, zbog čega porodica nije bila najsrećnija, ali su to prihvatili ipak. Inače, i sama Meri nije bila slobodna kada je upozanala Evana, te je zbog njega okončala sedmogodišnji brak sa producentom Rajlijem Sternsom, a ni njihov razvod nije prošao bez javnog prepucavanja i sramote, ponajviše od strane glumice koja bivšeg nije štedela, pogotovo u intervjuima.

Meri Elizabet Vinsted nije bila slobodna kada je upoznala Mekgregora.
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!