Nedavno je frontmen "Gunsa" s američkom pjevačicom Keri Andervud nastupio na festivalu u Kaliforniji kada su otpevali čuvene hitove popularnog rok benda. Svojevremeno tiha patnja mnogih žena širom sveta, Eksl Rouz izgledom je šokirao mnoge.

Vidljivo je da su mu se crte lica izmenile tokom godina, a to je zbog brojnih plastičnih operacija kojima se povrgnuo. 59-godišnjak se očito ne može pomiriti s činjenicom da stari pa to pokušava sakriti brojnim estetskim zahvatima, što ga čini neprepoznatljivim.

Osim što je s godinama nabacio kilograme, takođe je posegnuo za uslugama plastičara koje se nisu baš dobro završile. 'Sredio' je nos (što je priznao), ugradio implantate u obraze, zategnuo lice i kapke.

Slavni rok pjvač svojevremeno je s holivudskom zvezdom Mikijem Rurkom posetio boks meč u Los Anđelesu. Zajednička fotografija obišla je svet, a korisnici društvenih mreža nisu mogli verovati svojim očima.

Mnogi ne znaju da je Rouz, pre nego je počeo pjvati o razvratnom životu u Los Anđelesu pozivajući fanove u holivudsku džunglu, živeo u okruženju koje teško da biste spojili s njegovim kasnijim izražajem.

Njegova majka Šeron Lintner rodila ga je još u srednjoj školi, a otac je napustio porodicu nakon što je njegov sin napunio dje godine. Godinu kasnije njegova se majka preudala za sveštenika Stivena Bejlija.

eksl rouz nekada
David Abiaw / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Odlazili su u crkvu najmanje tri puta nedeljno, a novi suprug njegove majke bio je izuzetno strog i sklon kažnjavanju. Rouza je terao da čita Bibliju pa bi mu on često pomagao prilikom liturgija. U crkvi je naučio da svira klavir i da peva.

Do 18. godine već je bio 'noćna mora policije', a u dosijeu je imao 20 hapšenja, radi tuča, opijanja u javnosti, delikventnog ponašanja, ometanja poseda i vandalizma. Od detinjstva se bori s psihozama, a lekari su ih dijagnostikovali još kada je bio dečak.

Shutterstock, Axl R / Splash / Profimedia Slavni roker nekad i sad


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!