Već neko vreme se šuška da je Jelenu Rozgu osvojio zgodni šef kuhinje Ivan Pažanin, a sada je Jelena odlučila da ove navode začini intrigantnom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Jelena Rozga oglasila se na Instagramu nakon što je snimljena u društvu kuvara Ivana Pažanina na ručku u Zagrebu, i to nakon što se već mesecima šuška kako između njih ima nešto više od prijateljstva.

Ovom prilikom su u zagrebačkom hotelu, pevačica i kuvar sedeli jedno pored drugog u društvu prijatelja i uživali u druženju. 

Ljubavni život pevačice već godinama intrigira javnost, a njena poslednja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je raskinula 2017. nakon dve godine veze.

Ipak, da ovo sa Ivanom nije bio samo običan ručak, veruju mnogi jer se mesecima šuška o njihovoj romansi, iako su oboje isticali da su samo prijatelji.

Poslednja Jelenina objava, a naročito opis fotografije, je nekima bio znak da je pevačica konačno opet zaljubljena.

"Malo mi za sriću triba"napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj pozira u farmerkama i crop top majici, ispod koje je pokazala ravan stomak i vitku liniju.

Mnogi su ovde kao znak sreće videli Ivana, koji je uveliko poznat kao miljenik žena.

On je poznati kuvar i jedna od omiljenih TV zvezda koja je svoje bogato iskustvo pokazala u kulinarskim emisijama, a jednom prilikom je otkrio da je ljubav prema kuvanju nasledio od najvećih ženskih figura - bake i mame.

Ivan Pažanin je kuvar koji je navodno osvojio Jelenu Rozgu.
Instagram 

Ipak, Ivan nije oduvek bio ovako zgodan kao dana, a ranije je otkrio da je u mladosti imao problema s kilogramima, te da je 120 kilograma najviše što je ikada imao. Ipak, izborio se sa kilogramima i uspeo je da ih skine nakon što je počeo da radi na brodu.

Nakon što se pojavio na televiziji, nije prošlo mnogo, a Ivan je postao miljenik brojnih žena, a poznata pevačica Lidija Bačić mu je čak posvetila i pesmu.

Od 2017. se za ime Jelena Rozga nije vezivao nijedan muškarac, sve do sada kada je ručak sa Ivanom pokrenuo lavinu spekulacija o novoj ljubavi u životu pevačice.

Jelena ROzga je nedavno pričala o svom ljubavnom statusu.
Instagram 

Jelena je nedavno prokomentirala svoj ljubavni status.

"Ponekad bih nešto i trpela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno, ako se ne razumemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lep, ispunjen pesmom. Radim posao koji volim najviše na svetu, muzika je nešto najdivnije, popeti se na binu i pevati dva sata pesme koje ljudi znaju apsolutno od početka do kraja je lepota. Ja imam lep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lepo", priznala je pevačica u emisiji Grand News.

Pre tri godine zgodni kuvar je otkrio da su mu kod žene najvažniji inteligencija, karakter i stav, a u međuvremenu je tome sigurno dodao i da je zavoli njegov jazavičar Pjer, koji je poslednjih meseci redovan „gost“ na Ivanovom profilu na „Instagramu“.

Ostaje da vidimo da li je Jelena Rozga prava za popularnog kuvara i on za nju, a izgleda da je priča o „novoj splitskoj ljubavi“ počele još prošle godine, kada su u kulinarskom serijalu „Guštan... s Pažaninom“ gostovali Jelena, Tonči Huljić i pevač Jole.

Tonči je tada rekao da misli da je Jeleni vreme za udaju, a Jole je dodao da je Ivan slobodan, te da se i njemu bliži vreme za ženidbu, a obojica su se složili da bi njih dvoje bili idealan par.

Ostaje nam da vidimo da li su ovi navodi stvarni ili samo medijska spekulacija, a do tada u galeriji pogledajte više fotografija miljenika žena i kuvara koji je navodno osvojio Jelenu Rozgu:

Instagram Ivan Pažanin je kuvar koji je navodno osvojio Jelenu Rozgu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!