Holivudski glumac Tom Kruz uskoro će proslaviti 60. rođendan, s ovih dana svi komentarišu kako izgleda bolje nego ikad pre, a tome svedoče i njegove fotografije koje su nastale na aerodromu u Južnoj Koreji.

59-godišnji glumac u Seul je stigao kako bi promovisao novi nastavak svog filma "Top Gun: Maverick", a pritom je pokazao mladoliko lice, ali i zavidne mišiće koji su se nazirali ispod majice kratkih rukava. Dobro raspoloženi Tom mahao je okupljenim obožavateljima koji su ga dočekali i pozdravljao se s njima.

Prema pisanju stranih medija, Tom za 60. rođendan priprema čak dve raskošne proslave, jednu u Velikoj Britaniji i drugu u Americi, a na spisku gostiju nalaze se brojne zvijezde s A-liste, predvođene Dejvidom Bekamom i princem Vilijamom, kao i ostalim članovima britanske kraljevske porodice.

tom kruz u južnoj koreji na promociji filma top gan 2
Young Ho / ddp USA / Profimedia 

Što se tiče Tomovog izgleda, još prošle godine mnogi su se pitali šta se dogodilo s njegovim licem i kako je moguće da izgleda tako mladoliko, a onda su stručnjaci sve objasnili.

"Čini se da je Tom preterao s inekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je vrhunska estetska hirurginja Nila Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvezde.

tom kruz preterao sa botoksom
Amber Maas / SWNS / SWNS / Profimedia 

S njom se složio i hirurg Ros Peri, koji sugeriše da bi Tomov, prema mnogima uznemirujući izgled mogao biti rezultat kombinacije viška kilograma i prečestih odlazaka na tretmane.

"Tom na svojim poslednjim fotografijama izgleda značajno drugačije. Prema mom mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali naduvano. Zapravo čini mi se kao da su mu oči manje i izgleda kao veverica. Takođe se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak i, s obzirom na njegovu dob, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora", izjavio je. Tom je često na meti kritika da je preterao sa botoksom, a koliko se promenio tokom svih ovih gdina pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Jannie Nikola Photography/Mega / The Mega Agency / Profimedia, NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia Slavni glumac nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!