Nekadašnji britanski model i pevačica Samnta Foks, decenijama je važila za seks simbol. Muškarci širom sveta uzdisali su za njom, čak i tetovirali njeno ime, a mnoge je razočarala kada je otkrila da voli žene. Čuvena Samanta i njena verenica Linda Olsen venčale su se u subotu u Eseksu.

samanta foks se udala
Splash/Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Samanta je dugo bila u vezi sa svojom menadžerkom Majrom Straton sve dok ona, nažalost, nije preminula od raka 2015. godine. Sreću je pronašla kraj Linde, a zbog situacije sa korona virusom bile su prinuđene da otkažu venčanje.

Samanta je postala senzacija preko noći nakon što je kao 16-godišnjakinja pozirala u toplesu za slavnu Page 3 britanskog tabloida The Sun.

Bila je najmlađi model kojm je uspelo da se pojavi na njoj i ubrzo je nosila titulu najpopularnije pin-up devojke tog vremena.

Kada je osvojila javnost svojim izgledom i seksipilom, pokazala je i svoj pevački talenat. Samanta je 1986. objavila debitantski singl "Touch Me" koji je poharao mužičke liste i bio na prvom mestu u 17 zemalja.

Javnost je intrigirao i Samantin ljubavni život, pogotovo brojne muške obožavatelje koji su uzdisali za njom. Iako je pre imala brojne veze s muškarcima, Foks je pokrenula brojne špekulacije o svojoj seksualnosti krajem 90-ih godina. Kasnije je priznala kako nikada pre Majre Straton nije bila iskreno zaljubljena u ženu. Kako izgleda Samantina partnerka pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Poznata pevačica se venčala

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!