Glumica Kejti Holms prošlog meseca na crvenom tepihu prvi put je javnosti pokazala svog novog dečka, deset godina mlađeg muzičara Bobija Votena III.

Da par više nema nameru da se krije, nakon što se u aprilu saznalo za njihovu romansu, dokazali su kada su se u utorak pojavili na premijeri filma "Alone Together" na Tribeca Film Festivalu u Njujorku.

Kejti je za tu priliku odabrala belu rupičastu haljini koju je uparila sa zlatnim nakitom, a samo jedna stvar je ljudima zapala u oko. Naime, ispod haljine se nazirao stoamak zbog čega mnogi pretpostavljaju kako su glasine da je glumica trudna istinite.

Dok društvene mreže bruje, Kejti i njen dečko ne izjašnjavaju se po toj temi već vešto ćute. Međutim, zaljubljeni pogledi i držanje za ruku sugerišu kako im je veza sve stabilnija te kako bi mogla potrajati.

kejti holms sa novim dečkom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvor za magazin People, koji su prvi otkrili da su glumica i muzičar, rekao je kako je Voten "odličan lik".

"Vrlo je ljubazan, super talentovan i svestrani tip. Uspešan je basista", rekao je.

U prošlosti je bio nominovan za nagradu Grammy, velika je zvezda u svetu Brodveja, a odnedavno predaje na prestižnom univerzitetu NYU. Iako je široj masi nepoznat, ove godine publika ga je upoznala na popularnom festivalu Coachella, gde je imao nastup.

šuška se da je kejti holms trudna
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, pre muzičara Kejti je bila u braku s glumcem Tomom Kruzom sa kojim je dobila ćerku Suri. Nakon toga dugo je bila sama, a povezivali su je s američkim glumcem Džejmijem Foksom s kojim se razišla 2019. godine. Potom je nekoliko meseci bila u vezi sa poznatim kuvarom i suvlasnikom restorana u Njujorku Emiliom Vitolom.

kejti je bila u braku sa tomom kruzom s kojim je dobila ćerku suri
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Bilo je lepo dok je trajalo, ali jednostavno nisu na istoj talasnoj dužini. Trenutno imaju različite prioritete. Nisu ostali u lošim odnosima i nema nikakvih zameranja", rekao je svojedobno izvor blizak paru za magazin People.

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia Šuška se da je slavna glumica trudna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!