Volite "Squid game"? Rado biste se okušali u igricama "na život i smrt"? U tom slučaju, verujemo da će vas oduševiti odluka Netlifksa da popularnu seriju pretvori u, kako kažu, "najveći rijaliti u istoriji", doduše, bez smrtnih ishoda, da se odmah razumemo.

Glavna nagrada je neverovatnih 4.56 miliona dolara, što je najveća paušalna novčana nagrada u istoriji rijalitija, piše Ladbible. U različitim izazovima i igricama učestvovaće igrači iz celog sveta, a sam šou imaće 10 epizoda.

Striming gigant potvrdio je vesti i otkrio detalje.

Netflix je potvrdio da pokreću Squid game rijaliti.
Youtube 

"Dok se takmiče kroz niz igara inspirisanih originalnom serijom, uz iznenađujuće nove dodatke, njihove strategije, savezi i karakter biće stavljeni na iskušenje dok konkurenti bivaju eliminisani oko njih. Ulozi su visoki, ali u ovoj igri najgora sudbina je otići kući praznih ruku", dodali su.

U Squid game rijalitiju glavna nagrada će biti 4,5 miliona dolara.
Netflix / Zuma Press / Profimedia 

Uslov je samo jedan - da kandidati znaju engleski jezik. 

"Squid Game: The Challenge" snimaće se u Velikoj Britaniji, a interesovanje za rijaliti je nikad veće.

"'Squid Game' je osvojio svet zadivljujućom pričom reditelja Hvana. Zahvalni smo na njegovoj podršci dok pretvaramo izmišljeni svet u stvarnost u ovom velikom takmičenju i društvenom eksperimentu", rekao je Brendon Rieg, potpredsednik Netfliksovog odeljenja za neskriptirane i dokumentarne serije.

Squid game rijaliti snimaće se u Velikoj Britaniji.
Netflix / Zuma Press / Profimedia 

Podsetimo, distopijska drama, koju je napisao i režirao Hvan Don Hok, prati očajne ljude koji su pozvani da učestvuju u misterioznoj i brutalnoj seriji igara za ogroman novac. Serija je na Netfliksu debitovala u septembru, te je ubrzo postala najgledanija serija u istoriji striming platforme.

Inače, Netliks je nedavno potvrdio i da se snima druga sezona, a iako su objavili tek kratak tizer, mnogi očekuju da već krajem godine vidimo prvi epizode, a kako se navodi, biće "brutalnija" od svega što smo do sada mogli da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!