Dani kada je Kortni Kardašijan bila "ona uzorna sestra" davno su iza nje. Od momenta kada je uplovila u vezu, a potom i brak sa Travisom Barkerom, ne prestaje da šokira svoje pratioce, međutim iako se članovi njene poroidce uporno trude da predstave celokupnu situaciju kao nešto što je sjajno i fantastično, pa čak je Kortni izjavila da će "njena deca konačno videti šta znači zdrava romansa", čini se da stvari baš nisu tako idealne.

Naime, Kardašijanku malo-malo pa kritikuju upravo zbog dece. Sve je počelo još dok se emitovao "Keeping up with Kardashians" kada se otkrilo da Kortnina ćerka Penelopi ne samo da ne sluša nikog, već i bije i grize zaposlene.

Kortni Kardašijan od kako je u vezi sa Travisom navodno ne brine više o svojoj deci.
Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Na bilo kakve kritike i Kortni i Skot reagovali su po sistemu "moje dete je zlatno", a u jednom trenutku su čak i Kim i Kris prokomentarisali da je sad trenutak da nešto urade sa njom, pre nego što sve ode u propast.

Penelopi daje i da se farba i nosi visoke potpetice iako ima samo 9 godina, a iako je Kortni pokušala da prikaže devojčicu zrelijom, niko nije mogao da ignoriše njen očajnički plač kada je čuda da joj se majka verila sa Travisom.

pritnscreen/instagram Pogledajte koliko se promenila ćerka Kortni Kardašijan.

Sa druge strane, ni stanje najstarijeg sina, Mejsona nije promaklo pratiocima. Kortni koja je opsednuta zdravom ishranom, te je u njenoj kući sve organik zapravo je sama sebi uskočila u usta kada su se pojavile nove fotografije njenog prvenca.

Mejson Disik ugojio se veliki broj kilograma, a za to su pratioci krivili njegovu majku Kortni.
prinstscreen/instagram 

Dečak je nabacio veliki broj kilograma, zbog čega su mnogi pisali da bi trebalo da povede računa o njemu, ponajviše zbog zdravlja. Takođe, kada je htela da mu javi za veridbu, Mejson joj se čak nije ni javio na telefon, a u danima koji slede najčešće je bio u društvu oca.

Mejson se ne odvaja od svog oca Skota Disika.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Dete joj se davi u brzoj hrani, a ona se ljubaka", moglo se čuti tada. Sada je na red došao i najmlađi - Rejn, koji je pre izvesnog vremena dobio i nimalo laskavu titulu "najrazmaženijeg deteta Holivuda". Naime, prilikom jednog gostovanja u emisiji Elen Dedženeris Rejn je prekidao sve, pričao svoju priču, bio nemiran, a čak ni pokušaji same Kortni da ga obuzda nisu urodili plodom.

Takođe, izvori bliski Kardašijanki tvrde da su deca van kontrole, maltene prepušteni sebi i dadiljama koje se menjaju na nedeljnom nivou. Sada je Kortni okačila Rejnovu fotografiju sa novom frizurom, međutim, mnogima nije promakao tužan izraz lica dečaka koji ga ne napušta ni na paparaco fotkama.

Rejn je imao novu punk frizuru, međutim, dečak se činio neraspoloženim. To je bilo dovoljno da se ispod zaređaju negativni komentari.

"Deluje tako tužno", "Zašto je toliko tužan", "Ovo nema smisla", "Pustite dete da bude dete, aman", "Rejn je neraspoložen jer zna da je samo lutka koju kortni koristi za lajkove na Instagramu kada joj treba da svi misle da je dobra mama", "Dete joj se raspda od očaja, a njoj je bitno samo da jaše Travisa il ida pije njegovu spermu", "Umesto što se toliko očajnički trudiš da napraviš novo dete, možda bi trebalo najpre da malo više provedeš vremena sa decom koju već imaš i da im pomogneš da prođu kroz sve ovo", "Možda ti i Skot niste bili zaista u braku, ali deca to doživljavaju kao razvod i to se vidi", "Nikad nisam video Rajna tako tužnog", "Kortni šta je sa tobom, ovo niše nisi ti"... samo je delić od hiljada i hiljada komentara koji su se ređali ispod posta.

Kortni Kardašijan kritikovali su u komentarima ispod objave.
printscreen/instagram 

Kortni se, po običaju, nije oglašavala, već je na storijima kačila linkove sa svog sajta i diskutabilne momente sa Travisom zbog kojih se mnogima okretao želudac, a neke od scena, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji ispod:

screenshoot/instagram, Instagram Kortni Kardašijan i Travis Barker preteruju sa izlivima ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!