Izdanja Adrijane Lime sa crvenog tepiha u Kanu očigledno su nekima toliko šokantna da se i dalje vodi "rat" na mrežama oko toga da li je ovako nešto neumesno ili ne.

Neki ne vide ništa loše u tome što je lepa manekenka odlučila da pokaže svoj trudnički stomak, uostalom, isto to je radila i Rijana pre nje, dok drugima njene toalete i dalje "bodu" oči.

Najpre je sve zbunio njen "četvrtast" trudnički stomak, odnosno izraženi trbušnjaci koji su se ocrtave iako je već u poodmakloj trudnoći, a potom se komentarisalo i njeno lice, ne jer je otekla, što je sasvim normalno u trudnoći, već jer se činilo da su njene estetske korekcije sada došle do izražaja više nego ikad.

Adrijana lima našla se na meti kritika zbog golog stomaka.
DGP/ImageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Doduše, i sami modni kritičari imali su podeljena mišljenja, a većina smatra da je sve to moglo da izgleda mnogo bolje, ali niko nije sočnije komentarisao od tviteraša koji su imali nekad više nego interesantne opaske. Međutim, iako su se pojedinci trudili da budu duhoviti, bilo je i onih koji su sebi dali za pravo da odu korak dalje, i uz to da ne biraju reči kojim bi ponizili nekog samo zato što je odlučio da pokaže trudnički stomak, iako to nikog ne ugrožava.

Tako je jedna korisnica "oplela" po Limi uz reči: "golo salo, kao pornić".

"Snajka i samo zgrožene jutros na kafi. Golo salo i još trudnički stomak, ko pornić. Još kad sam shvatila da je to Adrijana Lima, pa od škoa prosuh zovu na omiljene helanke. A, kad se setim kako sam mrzela sebe što nemam njeno telo i lice. Bog je jedina prava vrednost", napisala je korisnica.

Međutim, nije ni trepnula, a već je dobila odgovor života:

"Uzimati ime Gospodnje radi olajavanje trudne žene po Tviteru, pa ne bih rekla da ste baš neka vernica gospođo", pisalo je u komentaru koji je privukao pažnju mnogih.

Inače, Lima je poslednjih dana bila na meti kritika i zbog svog izabranika, i to samo zato što su neki smatrali da joj Jarić daleko bolje pristaje, odnosno da njen partner ne deluje kao dovoljno "jak muškarac", te da zaslužuje "pravog frajera, a ne takvog šmokljana".

Ipak, čini se da je Adrijana našla čoveka po svojoj meri, te da nikad nije bila srećnija u životu, a ukoliko ste propustili njena trudnička izdanja, pogledajte fotografije u galeriji ispod i procenite, da li je baš toliko preterala ili vam se ovako nešto ipak dopada.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Trudnička izdanja Adrijane Lime

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!