Verovali ili ne, iako se mislilo da niko nikada neće moći da nadmaši nekadašnju princezu Dajanu, te da su sve ostale članice kraljevske porodice samo njene blede kopije, kako stvari stoje, situacija se sada drastično menja.

Kraljevski fotograf Artur Edvards tvrdi da je supruga princa Čarlsa Kamila Parker na dobrom putu da nadmaši Ledi Di, te da je godinama skrivana prava istina o naravi neprežaljene princeze.

Naime, fotograf kaže da je ljudima mnogo lakše da sarađuju sa Kamilom, vojvotkinjom od Kornvola, koja je daleko ljubaznija i pristupačnija od Dajane.

Kamila Parker je daleko prijatnija za saradnju od Dajane.
John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Dajana je mrtva već 25 godina, tako da polako pada u zaborav kod ljudi i oni su sada prigrlili Kamilu. I znate zašto? Kamila je ljubaznija od Dajane, lakše je s njom. Dajana je znala da bude loše volje i, primera radi, kada je poginula, u to vreme nije razgovorala ni sa sopstvenom majkom, kao ni sa Sarom Ferguson zbog smešnih svađa. To nećete doživeti od Kamile", izjavio je Artur za magazin Stellar.

Ledi Dajana je navodno bila teška za saradnju.
CNP / ddp USA / Profimedia 

Inače, Kamila je pre nekoliko meseci posetila ukrajinsku zajednicu u Velikoj Britaniji kada nije mogla da suzdrži suze tokom čitave posete što su zabeležile i kamere, a u više navrata u prošlosti tvrdilo se da je vojvotkinja zapravo izuzetno dobra osoba, te da je veliki emotivac.

Smatra se da je britanska javnost potcenila Kamilu Parker.
Shutterstock 

Podsetimo, ona i princ Čarls venčali su se davne 2005. godine u dvorcu Vindzor nakon što je kraljica dopustila svom sinu da javno ozvaniči svoju vezu sa Kamilom i smanje kontroverze oko njihovog odnosa. Vojvotkinja od Kornvola nikad nije bila draga javnosti zbog svoje uloge u odnosu princa Čarlsa i princez Dajane, međutim, čini se da se sve to s godinama promenilo.

Kamila Parker dugo nije bila draga javnosti zbog odnosa sa Čarlsom tokom braka sa Dajanom.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!