Pop zvezda Nataša Bekvalac korigovanom ishranom dovela je telo do savršenstva. Pored toga, Nata je prošle godine angažovala ličnog trenera, kojeg je plaćala 600 evra mesečno, a preporuku je dobila od koleginice Emine Jahović.

Nataša je ostavila cigarete, a individualni treninzi i ishrana pomogli su joj da izgleda fit!

Nataša je na preporuku njene koleginice Emine stupila u kontakt sa njim jer je to čovek koji je pre nekoliko godina radio sa Jahovićevom.

S obzirom na to da je Bekvalčeva imala manje od 60 kilograma, mnogi su smatrali da joj individualni treninzi nisu bili potrebni jer je svakako izgledala fantastično.

Pored toga što je angažovala trenera, Nataša je korigovala ishranu uz preporuku nutricionistkinje Ane Petrović.

Nataša Bekvalac nikad bolje nije izgledala
Instagram 

Pevačica izgleda sve bolje i bolje što je starija, ali istina je da iza savršenog izgleda stoji naporan rad, redovan trening ali i prilagođena ishrana.

Nataša Bekvalac korigovala je ishranu i angažovala trenera
ATA Images 

Sama Nata na Instagramu se žalila da su joj zbog striktnog režima ishrane uskraćene pojedine omiljene namirnice, ali, rezultati govore dovoljno sami za sebe, te verujemo da je nekad i vredno preskočiti koje parče gibanice, pice ili kuglu sladoleda.

Pevačica je na svoj Instagram svojevremeno podelila svoj plan ishrane, a evo šta otprilike smete da konzumirate.

screenshoot/ instagram Ishrana uz koju je panonska barbika dovela figuru do savršenstva

Šta možete da jedete: svu vrstu mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mlečne proizvode sa što manje ugljenih hidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), voda je jako bitna tokom celog dana (2.5 l dnevno).

Ne smete da jedete: bilo kakvo pecivo, voće nikako osim nedeljom, krompir, soja, pasulj, boranija, testenina, grašak, pirinač, grickalice, slatkiši, sokovi.

Nataša Bekvalac otkrila je na Instagramu šta konzumira, a šta joj je zabranjeno
Shutterstock 

Prvu listu koristite prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog. U slučaju da zaželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Posle sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata.

Za mesec dana možete izgubiti minimum 10 kilograma, u nekim slučajevima i više. Ova dijeta napada masti na najbolji način, a pritom čuva mišićnu masu.

Nataša Bekvalac instagram/bekvalceva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!