Kortni Kardašijan i Travis Barker ovog vikenda venčaće se po treći put u Italiji.

Rijaliti zvezda i roker od petka borave sa porodicom i prijateljima u Portofinu gde su priredili pravi šou za turiste i medije.

Paru će ovo biti treće venčanje, a 42-godišnja Kortni već mesecima šokira javnost svojim izgledom i ponašanjem od kada se verila za bubnjara s kojim ju je prethodno vezivalo dugogodišnje prijateljstvo.

Kortni i Travis u Italiji
LUK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

S njom je stigla cela porodica Kardašijan-Džener koja se dodatno potrudila da baš sve oči ovog vikenda budu na njima.

Kortni Kardašijan u crnoj haljini sa likom device Marije
VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon večere u jednom od elitnih restorana na obali, društvo je prošle subote uživalo na jahti, a najviše pažnje privukla je mladakoja je nosila mini, crnu haljinu brenda Dolce & Gabbana s likom Device Marije na stomaku.

Kloi Kardašijan u Italiji
VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sličnu haljinu je pre nekoliko godina već nosila njena sestra Kim, dok se Travis odlučio za crnu haljinu nalik onoj koju nose sveštenici. Kortni je pored toga nosila i crni veo s plavim rubom od čipke, a korisnici interneta na račun slavne porodice nisu imali laskave komentare.

Kris Džener u leopardastom izdanju uoči venčanja svoje ćerke Kortni
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Kakva parada kiča i neukusa", "Izgledaju tako jeftino", "Oni treba da dobiju zabranu ulaska u Italiju, ovo je horor", "Kortni kao da ide u pakao, a ne na venčanje, takva joj je faca", "Mama Kris je pobedila sa stajlingom, užasno", "Ova Kortni je izgubila kompas", "Kendal i Kim vade prosek", samo su neki od komentara na račun izgleda čuvene familije.

Izdanja slavnih sestara iz Italije mnogi nazivaju neukusnima i smešnima, a posebno izgled mlade koja se u potpunosti promenila od kada je u vezi sa Travisom.

Kortni je počela drugačije da se ponaša, ali i oblači, iako je dugo važila za najmanje eksponiranu i najnormalniju sestru.

Takođe, njeno razmenjivanje nežnosti sa suprugom u javnosti po mnogima prelazi granicu dobrog ukusa.

LUK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Enrico Di Virgilio / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Slavni par organizovao večeru za porodicu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

KORTNI KARDAŠIJAN KRITIKUJU ZBOG ĆERKE: Iako ima samo 9 godina daje joj da nosi štikle i farba kosu Twiter/isssaburnr/jade_whitelaw