Nakon što se nedavno venčali u Las Vegasu, Kortni Kardašijan i Travis Barker poveli su svoje porodice na novo svadbeno slavlje u Italiju.

Posle ceremonije u Americi, usledilo je još jedno bračno slavlje i to u Portofinu. Najslavnija porodica na svetu Kardašijan-Džener stigla je u Italiju, a paparaci nisu propustili priliku da zabeleže dolazak rijaliti zvezda.

Kim Kardašijan nedavno je smršala nekoliko kilograma kako bi na Met Galu nosila haljinu Merilin Monro
Enrico Di Virgilio / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Čuvena porodica snimljena je tokom odlaska u restoran, a večeri su prisustvovale Kris, Kajli i Kendal Džener, kao i Kim i Kloi Kardašijan, koje su privukle veliku pažnju svojim vitkim telima, ali i Travisova ćerka Alabama Luela koja je zbog svog izgleda privukla pažnju prisutnih.

Kloi Kardašijan transformisala je svoje telo
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Alabama ima 16 godina, ali prema njenom stilu odevanja i načinu šminkanja, deluje daleko starije. Travis je Alabamu dobio sa Šanom Mokler, s kojom rokerova mezimica nije baš u najboljim odnosima.

Travis Barker sa ćerkom Alabamom
Enrico Di Virgilio / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Alabama je za ovu priliku nosila srebrni midi haljinu, a u prvi plan je istakla grudi, što mnogi smatraju i te kako degutantnim za jednu tinejdžerku.

Iako sa mamom nije u najboljim odnosima, Alabama je zato u sjajnim odnosima sa novom ženom njenog oca - Kortni Kardašijan i čini se da joj ni malo ne smeta što njen tata i Kortni razmenjuju strasti pred njom.

Kortni Kardašijan i Travis Barker u Italiji
LUK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ništa drugačije nije bilo ni na večeri koji su organizovali za svoju porodicu. Par se sve vreme ljubi, lizao i pipkao. Inače, Kortni i Travis važe za jedan od najomraženijih parova jer sramnim ponašanjem na javnim mestima ne prestaju da privlače pažnju.

LUK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Enrico Di Virgilio / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Slavni par organizovao večeru za porodicu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!