Počeo je još jedan festival u Kanu, a Tom Kruz je, slobodno možemo reći glavna zvezda dešavanja ponajviše zbog promocije svog filma "Top gun: Maverick". Njega su čak podržali i članovi kraljevske porodice - princ Vilijam i Kejt Midlton od kojih se kasnije glumac nije odvajao.

Međutim, iako su crvenim tepihom prodefilovale brojne slavne ličnosti, a premijera okupila creme de la creme svetskog džetseta, međutim, jedna stvar privlačila je pažnju daleko više i od filma i od gostiju - Tomovo lice.

Tom Kruz iznenadio je sve izgledom lica na Kanskom festivalu.
Dan Kitwood-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, nije tajna da se glumac donedavno često nalazio na meti kritika zbog preteranog botoksiranja. Strani mediji su išli toliko daleko da su govorili i da je Kruz razvio opsesiju, te da preteruje sa intervencijama, a nije teško videti zašto je to tako.

Tom Kruz oduševio je licem bez filera.
TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dovoljno je da pogledate bilo koju njegovu skorašnju fotografiju i uporedite je sa starijim da vidite ogromnu razliku.

Tom je u nekoliko navrata bukvalno bio neprepoznatljiv, a njegovo neprirodno zategnuto i podbulo lice bilo je meta podsmeha. Međutim, sada konačno vidimo starog dobrog Kruza koji se ne krije iza procedura, već ponosno ističe bore i izleda fantastično.

Mimika mu više nije ograničena, te se osmehivao okupljenim reporterima i posetiocima.

Tom Kruz nije se odvajao od Kejt Midlton na premijeri svog filma.
Dan Kitwood-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Takođe, primetno je i da je smršao, te da je u formi života što su mnogi pohvalili. Dobro je poznato da Kruz voli da bez pomoći kaskadera izvodi i najrizičnije scene za potrebe akcionih filmova.

Tom Kruz konačno ima normalno lice, koje nije uništeno filerima.
Steve Parsons / PA Images / Profimedia 

Tako da nimalo ne čudi što je uradio sve na fizičkom planu kako bi bio u vrhunskoj formi za novi "Top Gun". Primetno je da izgubio oko desetak kilograma, a i ova činjenica uticala je na njegovo lice.

Ali tek kada vidimo nove fotografije jasno je u koliki je ekstrem glumac otišao u prošlosti. Doduše priče o botoksu i intervencijama Tom nikad nije želeo da komentariše, ali čak i njegovi najveći obožavatelji bili su saglasni da mu tolike estetske korekcije nisu bile potrebne.

Ovog puta, glumac je pobrao sve simpatije, a mnogi se nadaju da je sada jednom zasvagda rekao "zbogom" bespotrebnim intervencijama. Kako je glumac izgledao nekad i koliko se promenio tokom godina, pogledajte, ukoliko ste propustili u galeriji na kraju teksta.

Shutterstock Sve ljubavi Toma Kruza.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!