U sredu uveče sestre Spenser, nećake princeze Dajane podigle prašinu na crvenom tepihu Kanskog festivala.

Kiti Spenser, koja je najpoznatija u porodici posle slavne, pokojne tetke, i propustila je Kanski festival, ali zato su svu pažnju ukrale njene mlađe sestre, bliznakinje Amelija i Eliza.

Lepe plavuše se za razliku od Kiti, koja se prošle godine udala za 32 godine starijeg milionera Majkla Luisa, nisu često pojavljivale u javnost, ali poslednjih meseci veoma su aktivne.

Eliza i Amelija za crveni tepih odabrala su raskošne crne toalete koje su im savršeno pristajale.

Sestre Spenser na Kanskom festivalu
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ove 29-godišnjakinje nedavno su od strane magazina "Tatler" uvrštene su u najlepše i najzgodnije aristokratkinje na svetu, a navedeno je da se kreću u istom krugovima kao i članovi kraljevskih porodica i uticajne zvezde.

Sestre Spenser privlače pažnju gde god se pojave
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Amelija je za pomenuti časopis rekla da sa bliznakinjom Elizom ima neraskidivu vezu, da su oduvek veoma bliske i veoma slične.

"Volimo da radimo iste stvari i delimo iste prijatelje. Imati blizanca znači da ćete garantovano uvek imati najboljeg prijatelja i to ne možete da uporedite ni sa čim drugim", rekla je ona.

Lepe sestre kradu pažnju gde god se pojave, a mediji o ovim damama pišu pre svega zbog izražene lepote i urođene otmenosti. Amelija je blistala u belom odelu, a Eliza u kratkoj haljini s šljokičavim detaljima.

Ćerke Čarlsa Spensera, brata pokojne princeze Dajane svojom pojavom učinile su da budu glavne zvezde crvenog tepiha, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

HENNING KAISER / AFP / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Lepe rođake princeze Dajane


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!