Filmski festival u Kanu okupio je sinoc creme de la creme svetskog džet-seta, međutim jedna lepotica uspela je da privuče posebnu pažnju. Ruska manekenka Saša Lus, inače bivša devojka Miloša Bikovića pojavila se na premijeri filma "Top Gun: Maverick" u potpuno prozirnoj, odnosno takozvanoj "goloj" haljini ispod koje nije nosila brushalter.

Divlje kose, sa decentnom šminkom u svetlucavoj haljini i vrtoglavim potpeticama privukla je pažnju svih, te je malo ko mogao ostati ravnodušan na njene čari.

Saša Lus pojavila se na festivalu u Kanu.
Chris Ashford / Camerapress / Profimedia 

Iako je isprva pozirala reporterima ogrnuta belim sakoom, u jednom trenutku ga je ipak skinula i hrabro pokazivala grudi. Saša Lus je inače ovdašnjoj javnosti poznata kao bivša devojka Miloša Bikovića, s kojim je bila u vezi tokom 2015. i 2016. godine.

Saša Lus oduševila je sve providnom haljinom.
Profimedia 

Manekenstvom je počela da se bavi s 14 godina, a sarađivala je sa svim velikim modnim kućama. Istovremeno se okrenula i glumi.

Saša i Miloš Biković su čak zajedno pozirali i za prestižni modni magazin Vogue Russia. Veliki uspeh je postigla u filmu "Ana", u kojem je igrala rame uz rame sa velikim imenima poput Helen Miren, Kilijana Marfija i Luka Evansa.

Biković je u januaru 2016. na Instagramu objavio prvu zajedničku fotografiju sa Sašom. Reč je o fotki nastaloj u Šri Lanki, a Biković je u komentaru uz sliku napisao: "Izgledamo kao da smo iznenađeni što smo napravili selfi".

Miloš Biković i Saša Lus bili su zajedno od 2014. do 2016. godine.
pritnscreen/instagram 

Inače, par se upoznao 2015. godine, na snimnju editorijala za projekat "Summer Of Love", međutim, 2016. godine, Biković je saopštio medijima da su raskinuli.

- U srpskim medijima jos nije ništa izašlo, ali pitanje je trenutka, Saša i ja nismo zajedno već neko vreme, i Sašine slike (paparaco) koje su se pojavile na ruskim portalima su iz perioda kada već nismo bili u emotivnoj vezi. Saša i ja nismo osećali potrebu da obavestavamo javnost o svakom momentu našeg odnosa ali osećam dužnost, kao njen, sada prijatelj, da je zaštitim od nepriličnih zaključaka koji mogu biti doneti - napisao je on nakon raskida uz njihovu zajedničku fotografiju, a još fotografija zgodne Ruskinje pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Saša Lus bivša je devojka Miloša Bikovića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!