Kortni Kardašijan udata je žena, ali ovog put ali i na papiru. Nekada najuzornija sestra, a danas po mišljenju ljudi najproblematičnija, rekla je sudbonosno "da" u opštini u Santa Barbari.

Zapravo, prvo, odnosno "probno" venčanje imala je nakon dodele Gremija, a fotografije sa cermonije gde se "pod gasom" valja po kapeli brzinom svetlosti obišle su svet.

Ovog puta, Kortni je bila nešto smernija, ali samo kada je ponašanje u pitanju. Doduše, ostaje da vidimo da li će se u toku dana pojaviti neke "lude" fotke, a do tada, glavna tema na mrežama je njen autfit. Naime, Kardašijanka se udala u mini beloj haljini, kakve najčešće viđamo po plaži, a jedini detalj bilo je metalno srce i crvene perlice sa prednje strane.

Kortni Kardašijan konačno se udala.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Stajling je uparila bordo plišanim salonkama, dok je na glavi imala kratak veo koji je mnogima zapao za oko, te ga čak poredili i sa čaršafom. Travis je doduše bio na visini zadatka te je bio u crnom odelu i ciklama cipela.

"Kakva joj je ova krpa na glavi", "Marija Magdalena za siromašne", "Mogla je barem za venčanje da se obuče kako treba", "Ponela čaršaf iz sobe iz Las Vegasa kao veo", "Lepo je što se udala, ali šta je ovo pobogu obukla"... samo je delić komentara koju su se mogli pročitati na mrežama.

"Marija Magdalena za siromašne", kako su je zavali na Tviteru ponovo se našla na meti kritika i zbog toga što se na venčanju nisu našle ni sestre, ni deca, s obzirom koliko je "kukala" za njima tokom same veridbe što se moglo videti u jednoj od epizoda "The Kardashians-a".

Ipak, jedan član slavne porodice ipak je prisustvovao, na iznenađenje svih. U pitanju je njena baka, majka čuvene "mamadžerke" Kris Džener - Meri Džo.

Od svih Kardašijana samo se pojavila Meri Džo na venčanju Kortni Kardašijan.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na Travisovom i Korninog venčanju pojavili su se i neki prijatelji, a par je sve vreme bio okružen strogim obezbeđenjem. Nakon venčanja, selu su u rokerov kadilak i provozali se, dok je na zadnjem delu pisalo "Upravo venčani", sa sve limenkama koje su se vukle za njima.

Doduše, ako ste mislili da je to-to što se venčanja tiče, istina je da slavni par planira još jednu ceremoniju na leto i to u Italiji, kada će prisustvovati cela porodica.

Kortni je inače ovo prvi brak, dok je Travisu drugi, a par već neko vreme radi i na proširenju porodice. Zbog vantelesne oplodnje Kortni je nabacila i veliki broj kilograma zbog čega se nebrojeno našla na meti izrazito ružnih komentara na internetu, a ona je u jednoj epizodi rijalitija progovorila o svemu.

Kortni Kardašijan pričala je u rijalitiju o tome da želi dete sa Travisom.
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Svi pišu da sam trudna i da sam se ugojila, a toliko je nepristojno komentarisati ljude kada ne znate kroz što prolaze", požalila se Kortni u novom porodičnom rijalitiju. "Zbog lekova koje pijem sam doslovno u menopauzi. Moje telo se ugasilo. Neraspoložena sam i depresivna, ne osećam se dobro", zaključila je Kortni, kak oje izgledala ceremonija iz Las Vegasa kada je prvi put rekla "da", ukoliko ste propustili, pogledajte u galerji ispod:

pritnscreen/instagram Venčanje Travisa Barkera i Kortni Kardašijan već danima je glavna tema na mrežama zbog njihovog ponašanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!